2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
گوشت دیرپز را چگونه بپزیم

گوشت دیرپز را چگونه بپزیم

گوشت دیرپز را چگونه بپزیم؟ اینجا را بخوانید

جامعه پویا -استفاده از گوشت دیرپز یکی از دردسرهای خانم ها برای غذا درست کردن است. 
بعضی گوشت ها وارداتی یا گوشت هایی که از دام پیر هستند دیرپز هستند. در اینجا ترفندهایی برای از بین بردن پخت دیر و طولانی گوشت ارایه می شود. 

گوشت دیرپز


 اگر گوشت دیر پز دارید اولین کاری که باید انجام دهید این است که: 
1- نمک و رب را از همان ابتدا به غذا اضافه نکنید. 
2- به جای آب سرد از آب جوش استفاده کنید. آب سرد گوشت را سفت می کند. 
3-اگر گوشت یخ زده است حتما صبر کنید تا یخ گوشت باز شود و بافت گوشت نرم شود. 
4- از چای خشک برای پخت گوشت استفاده کنید. اضافه کردن کمی چای خشک می تواند پخت گوشت را با سرعت چشمگیری افزایش دهد. 
5- برای اینکه چای خشک مخلوط غذا نشود آن را در یک کیسه تمیز بریزید و در قابلمه قرار دهید.  بعد از اینکه گوشت پخت کیسه چای را خارج کنید و گوشت را به خورش اضافه کنید. 
6- فلفل به گوشت اضافه کنید. اضافه کردن فلفل سیاه و قرمز از همان ابتدای پخت زمان پخت گوشت را کاهش می دهد. 
7- از کیوی استفاده کنید. گوشت را قبل از اینکه بسته کرده و در فریزر قرار دهید آن را بعد از خرد کردن به مدت یک ساعت در کیوی رنده شده قرار دهید. بعد بشویید و فریز کنید. اینکار باعث می شود وقتی می خواهید خورش بپزید گوشت بسیار ترد شده باشد. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.