جامعه پویا -پختن غذاها در وعده افطار معمولا برای ما محدود هستند. سوفله قارچ یک غذای متفاوت است که می توانید به راحتی و خیلی سریع در خانه تهیه کنید
مواد لازم برای تهیه سوفله قارچ
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
ادویه به میزان لازم
کره ۷۵ گرم
تخم مرغ 3 عدد
شیر یک لیوان
آرد 4 قاشق غذاخوری
قارچ ۲۵۰ گرم
طرز تهیه سوفله قارچ
1-یک تابه گود بردارید و کره را در آن ذوب کنید. زمانی که کره در حال ذوب شدن است ، قارچ های خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شود.
2-بعد از این که قارچ ها پخته شد و رنگ آن ها تغییر کرد بهتر است آرد را به آرامی به مواد در حال تفت خوردن اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شود وآن را به صورت مداوم هم بزنید.
3-زمانی که خامی آرد گرفته شد وقت آن رسیده است که شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید و همزمان آن را هم بزنید تا آرد حالت گلوله به خود نگیرد.
4- وقتی مواد شما غلیظ شد، میتوانید تخم مرغ ها را بشکنید و زرده آن ها را از سفیده جدا کنید.
5-بعد از این که سفیده تخم مرغ ها را از زرده جدا کردید و مواد درون تابه شما غلیظ شد میتوانید
زرده ها را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زرده ها پخته شود. بعد از ۵ دقیقه، مواد را از روی
حرارت بردارید و بعد ادویه های لازم را به آن اضافه کنید.
6- حالا سفیده تخم مرغ را هم بزنید و تا جایی این کار را انجام دهید که کاملا سفت شود و اگر ظرف را برعکس کردید مواد از درون آن جا به جا نشود.
7-زمانی که سفیده تخم مرغ سفت و سفید شد آن را با قارچ ها و موادی که درون آن وجود دارد مخلوط کنید و درون ظرف مناسبی بریزید.
8- روی ظرف را با استفاده از پنیر پیتزا بپوشانید.
9-فر را روشن و آن را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
10-بعد از این که فر گرم شد مواد را درون ظرف مناسب بریزید و درون فر بگذارید. برای پخت سوفله قارچ ۵۰ دقیقه تا یک ساعت زمان لازم است.