2022/10/04
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۲ مهر
6 ترفند خاص برای پخت آبگوشت  مجلسی خوشمزه که  آشپزها استفاده می کنند

6 ترفند خاص برای پخت آبگوشت مجلسی خوشمزه که آشپزها استفاده می کنند

طرز تهیه آبگوشت خوشمزه و مجلسی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -پخت آبگوشت خوشمزه و خاص راز و رمزی دارد که فقط آشپزها می دانند . اگر می خواهید راز پخت یک آبگوشت عالی را بدانید با این مطلب همراه شوید. 

آبگوشت خوشمزه


برای اینکه آبگوشت خوشمزه بپزید :


1-    باید بدانید که انتخاب ادویه خیلی مهم است برای آبگوشت از زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر زیره ، پودر لیمو عمانی و دارچین استفاده کنید. 
2-    توجه داشته باشید ابتدا گوشت را با پیاز تفت بدهید و بعد ادویه را اضافه کنید و دوباره چند دقیقه ای هم با ادویه تفت بدهید. 
3-    برای اینکه آبگوشت خوبی داشته باشید بعد از اینکه مواد را تفت دادید رب به آن اضافه کنید و اینبار با رب تفت بدهید و بعد آب اضافه کنید. 
4-    برای آبگوشت حتما از آب جوشیده استفاده کنید و به هیچ عنوان آب سرد روی مواد نریزید چون به شدت مواد را دیرپز می کند. 
5-    نیم ساعت آخر قبل از خاموش کردن سیر و پودر شنبلیله به مواد اضافه کنید و صبر کنید که حسابی قوام بیاید
6-    بعد از پخت مقداری از دنبه را با گوشت کوب له کنید و داخل آب بریزید و به مدت 5 دقیقه روی اجاق قرار دهید تا قوام بیاید. 
این رازها غذای شما را به شدت خوشمزه می کند و ترفندی است که دیزی سراها از آن استفاده می کنند. 

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.