جامعه پویا -پخت آبگوشت خوشمزه و خاص راز و رمزی دارد که فقط آشپزها می دانند . اگر می خواهید راز پخت یک آبگوشت عالی را بدانید با این مطلب همراه شوید.
برای اینکه آبگوشت خوشمزه بپزید :
1- باید بدانید که انتخاب ادویه خیلی مهم است برای آبگوشت از زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر زیره ، پودر لیمو عمانی و دارچین استفاده کنید.
2- توجه داشته باشید ابتدا گوشت را با پیاز تفت بدهید و بعد ادویه را اضافه کنید و دوباره چند دقیقه ای هم با ادویه تفت بدهید.
3- برای اینکه آبگوشت خوبی داشته باشید بعد از اینکه مواد را تفت دادید رب به آن اضافه کنید و اینبار با رب تفت بدهید و بعد آب اضافه کنید.
4- برای آبگوشت حتما از آب جوشیده استفاده کنید و به هیچ عنوان آب سرد روی مواد نریزید چون به شدت مواد را دیرپز می کند.
5- نیم ساعت آخر قبل از خاموش کردن سیر و پودر شنبلیله به مواد اضافه کنید و صبر کنید که حسابی قوام بیاید
6- بعد از پخت مقداری از دنبه را با گوشت کوب له کنید و داخل آب بریزید و به مدت 5 دقیقه روی اجاق قرار دهید تا قوام بیاید.
این رازها غذای شما را به شدت خوشمزه می کند و ترفندی است که دیزی سراها از آن استفاده می کنند.