2024/04/25
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
طرز تهیه مرغ تکه ای خیلی خوشمزه و مجلسی  در فر

طرز تهیه مرغ تکه ای خیلی خوشمزه و مجلسی در فر

طرز تهیه مرغ تکه ای در فر خیلی خوشمزه و مجلسی را اینجا بخوانید

جامعه پویا - مرغ تکه ای در فر یک غذای خیلی خوشمزه است که می توانید با چند ماده غذایی ساده آن را درست کنید. 


مواد لازم برای تهیه مرغ تکه ای


ران یا سینه مرغ    ۴ تکه
پیاز    ۳ عدد
گوجه فرنگی    ۴ عدد
هویج    ۲ عدد
رب گوجه فرنگی    ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده    ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه    به مقدار کافی
زردچوبه و روغن    به مقدار کافی

طرز تهیه مرغ تکه ای در فر


طرز تهیه مرغ تکه ای در فر


ابتدا مرغ ها را تکه کرده و پوستش را بکنید. مرغ ها نباید یخ زده باشد اگر مرغ یخ زده استفاده می کنید باید یخ آن کاملا آب شود. سپس ادویه ها را با هم مخلوط کنید. زعفران به آن اضافه کرده و تکه های مرغ را کاملا به آن آغشته کنید. روی مرغ ها را با سلیفون بکشید و نیم ساعت صبر کنید. تا استراحت کردن مرغ ها تمام شود مواد دیگر را اماده کنید. فر را روش کنید. روی 200 درجه قرار دهید. سینی فر را بردارید و کف آن را با پیاز حلقه و گوجه خرد یا پوره شده مخلوط کنید. می توانید پیاز را هم کاملا ریز یا رنده کنید اگر دوست داشته باشید می توانید آن را حلقه کنید. حالا هویج را هم خردکرده و در سینی فر قرار دهید. اگر دوست داشته باشید می توانید کرفس هم به آن اضافه کنید. البته این فقط یک انتخاب است. 
حالا و در مرحله جدید مرغ ها را روی سینی بچینید. با قاشق روی آن را به روغن آغشته کرده و مابقی روغن را روی مواد داخل سینی بریزید. 
سپس سینی را داخل فر قرار دهید. پخت مرغ یک ساعت و نیم طول می کشد. بعد از یک ساعت و نیم می توانید گریل را روشن کنید و به مدت 5 دقیقه هم مرغ را در شرایط گریل قرار دهید تا روی مرغ ها حالت سرخی و کبابی بگیرد. 
حالا مرغ تکه ای آماده است و می توانید نوش جان کنید. 
نکته
مرغ را می توانید با برنج هم سرو کنید اما با نان باگت هم سرو می شود و بسیار خوشمزه است. 
سالاد کنار این مرغ بسیار لذیذ است. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.