جامعه پویا - لیمو عمانی از جمله چاشنی هایی است که در غذاهای مختلف استفاده می شود. برای تهیه لیمو عمانی خشک باید دقت کافی در تهیه لیمو ها داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه لیمو عمانی خشک
لیمو عمانی: یک کیلو
سرکه : یک فنجان
آب: به مقدار کافی
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه لیمو عمانی خشک
مهمترین مرحله تهیه لیمو عمانی خشک خریداری آن است ابتدا لیمو عمانی را انتخاب می کنید را خوب نگاه کنید. لیمو ها باید شفاف و پوست نازک باشد. وقتی لیموی مناسب را تهیه کردید آن را به خوبی بشویید حالا در یک دیگ مقداری آب بجوشانید و سرکه را اضافه کنید که وقتی جوشید لیمو را اضافه کنید. به مدت یک دقیقه لیموها را با آب جوش مخلوط کنید بعد لیمو را خارج کرده و با آب سرد بشویید و دوباره به داخل آب جوش بریزید دوباره یک دقیقه آن را رها کنید تا بجوشد و دوباره از آب جوش خارج کنید و با آب سرد آب بکشید.
بعد در یک ظرف مناسب مانند سینی لیموها را بچینید و جلوی آفتاب قرار دهید. به مدت 10 روز جلوی آفتاب رها کنید و سپس به سایه بیاورید و به مدت یک هفته در سایه رها کنید.
لیموعمانی های شما آماده است می توانید درسته یا آسیاب شده آن را نگهداری کنید.