جامعه پویا -نوشیدنی ثعلب فقط یک نوشیدنی خوشمزه نیست بلکه خاصیت ان برای گلودرد و سرماخوردگی آن را به نوشیدنی مخصوص زمستان تبدیل کرده است. ثعلب، گیاهی از گونه گلهای ارکیده است که در دشتها، جنگلها و حتی خیابانهای ترکیه میروید.
مواد لازم برای تهیه نوشیدنی ثعلب:
شیر: 2پیمانه
ثعلب: یک قاشق مرباخوری
شکر:2 قاشق غذاخوری
دارچین: به مقدار لازم برای سرو
طرز تهیه نوشیدنی ثعلب
1- ابتدا باید شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شیر کم کم به نقطه جوش برسد و کف کند.
2- داخل یک کاسه، ثعلب و شکر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و دو قاشق از شیر جوشیده را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
۳- وقتی شیر جوشید حرارت را بسیار کم کنید. مخلوط شکر و ثعلب را اضافه کنید و به طورمداوم برای ۴دقیقه هم بزنید به طوری که شیر کاملا غلیظ شود و مانند فرنی که نشاسته دارد از حالت روان بودن خارج شود.
4- نوشیدنی خود را مزه کنید و اگر دوست دارید شیرینتر باشد کمی شکر به آن اضافه کنید.
5- نوشیدنی ثعلب را داخل فنجان یا ماگ بریزید و روی آن، دارچین ریخته و سرو کنید. این نوشیدنی باید داغ داغ سرو شود.
نکته:
1) برخی افراد در ابتدا شکر و ثعلب را به شیر سرد اضافه میکنند و هم میزنند تا ثعلب حل شود. سپس شیر را روی حرارت ملایم میگذارند تا به جوش بیاید.
2) میتوانید باقیمانده نوشیدنی ثعلب را در یک بطری یا شیشه بریزید و بهمدت یک روز در یخچال از آن نگهداری کنید. برای استفاده دوباره نیز، آن را دوباره گرم و نوش جان کنید.
3) فراموش نکنید مصرف زیاد ثعلب برای سلامتی خوب نیست.