2024/05/01
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت
طرز تهیه املت شاپوری رشتی خیلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه املت شاپوری رشتی خیلی خوشمزه و مجلسی

برای تهیه املت رشتی شاپوری اینجا را بخوانید

جامعه پویا -املت شاپوری صبحانه رشتی خیلی خوشمزه ای است که اگر به گیلان سفر کنید حتما می توانید خود را مهمان این صبحانه خوشمزه کنید.

 

مواد لازم برای تهیه املت شاپوری  


  تخم مرغ : 2 عدد
  رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  روغن مایع : 4 قاشق غذاخوری
  نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  روغن زیتون: به مقدار لازم
  آب نارنج : به میزان دلخواه  
  خوراک لوبیا: یک کاسه

طرز تهیه املت شاپوری رشتی

 

 طرز تهیه  املت شاپوری


1-ابتدا روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا روغن داغ شود.رب گوجه فرنگی را داخل روغن داغ بریزید و خیلی سریع هم بزنید تا رب نسوزد. حدود یک دقیقه رب را هم بزنید.
2- تخم‌ مرغ‌ها را داخل ماهیتابه بشکنید. توجه داشته باشید که زرده تخم مرغ را هم نزنید و فقط سفیده‌های تخم مرغ را با رب هم بزنید تا خوب مخلوط شود و شکل املت به خود بگیرد و زرده‌ها درسته باقی بماند.
3-املت داخل ماهیتابه را کنار بزنید و کمی جا باز کنید و سپس خوراک لوبیا را به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید املت را وسط ماهیتابه جمع کنید و خوراک لوبیا را اطراف املت بریزید.
4-در این مرحله نمک و فلفل سیاه را روی املت و خوراک لوبیا بپاشید.
حالا املت لوبیا شاپوری شما آماده است و می‌توانید آن با نان بربری تازه و یک استکان چای تازه دم لاهیجان میل کنید.


نکته 


در صورتی که به طعم روغن زیتون علاقه دارید، می‌توانید یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق آب نارنج روی خوراک لوبیا بریزید و اجاق گاز را خاموش کنید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.