جامعه پویا -میگو پفکی قبلا یک غذای رستورانی بود اما حالا غذایی است می توانید در خانه هم بپزید. برای تهیه میگو پفکی از دستور عالی که نوشته شده استفاده کنید.
مواد لازم برای میگو پفکی
میگو 500 گرم
آب لیمو ترش دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
آرد سفید یک لیوان
ماءالشعیر یک لیوان
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن مایع به مقدار کافی
طرز تهیه میگو پفکی
ابتدا میگوها را از وسط قاچ بزنید طوری که نصف نشود اما وسط آن باز شود. سپس آرد را به همراه ادویه جان با هم مخلوط کنید و بکینگ پودر را هم به آن اضافه کنید در ادامه آب لیمو ترش و ماء الشعیر را به آن اضافه کنید طوری که مواد کمی نرم شود نباید شل شود به همین خاطر کم کم آب جو را اضافه کنید. حالا روغن را در تابه بریزید بهتر است روغن زیاد باشد تا در اصطلاح به صورت عمیق میگو سرخ شود. میگو را به موادی که درست کردید آغشته کنید و سپس آن را داخل روغن داغ بی اندازید کم کم میگو پف کرده و سرخ می شود. وقتی طلایی مایل به سرخ شد می توانید میگو راجمع کنید.