2024/05/05
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
طرز تهیه میگو پفکی رستورانی

طرز تهیه میگو پفکی رستورانی

طرز تهیه میگو پفکی خیلی خوشمزه و عالی

جامعه پویا -میگو پفکی قبلا یک غذای رستورانی بود اما حالا غذایی است می توانید در خانه هم بپزید. برای تهیه میگو پفکی از دستور عالی که نوشته شده استفاده کنید. 


مواد لازم برای میگو پفکی

 

میگو    500 گرم
آب لیمو ترش    دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون    چهار قاشق غذاخوری
آرد سفید    یک لیوان
ماءالشعیر     یک لیوان
بکینگ پودر    یک قاشق چایخوری
پودر سیر    یک قاشق چایخوری
پاپریکا    یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز    نصف  قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز    یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه    به مقدار کافی
روغن مایع    به مقدار کافی

میگو پفکی


طرز تهیه میگو پفکی


ابتدا میگوها را از وسط قاچ بزنید طوری که نصف نشود اما وسط آن باز شود. سپس آرد را به همراه ادویه جان با هم مخلوط کنید و بکینگ پودر را هم به آن اضافه کنید در ادامه آب لیمو ترش و ماء الشعیر را به آن اضافه کنید طوری که مواد کمی نرم شود نباید شل شود به همین خاطر کم کم آب جو را اضافه کنید. حالا روغن را در تابه بریزید بهتر است روغن زیاد باشد تا در اصطلاح به صورت عمیق میگو سرخ شود. میگو را به موادی که درست کردید آغشته کنید و سپس آن را داخل روغن داغ بی اندازید کم کم میگو پف کرده و سرخ می شود. وقتی طلایی مایل به سرخ شد می توانید میگو راجمع کنید. 
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.