2025/04/29
۱۴۰۴ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
پیشنهادات ما
طرز پاناکوتای انار، دسر شب یلدا

طرز پاناکوتای انار، دسر شب یلدا

طرز تهیه دسر پاناکوتای انار مخصوص شب یلدا را اینجا بخوانید

جامعه پویا -پاناکوتا یک دسر بسیار خوشمزه و شیک است که برای مهمانی ها تهیه می شود حالا که شب یلداست این دسر که همراه انار است را تهیه کنید. 


مواد لازم : 


 خامه صبحانه: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
  شیر: ۲ پیمانه
  شکر: ۶ تا ۷ قاشق غذا خوری
  پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذا خوری
  وانیل: نوک قاشق چای خوری
  ژله انار: یک بسته
  دانه انار برای تزیین: به مقدار لازم
 

  طرزتهیه :


1-ابتدا  نصف  پیمانه  شیر را داخل یک کاسه بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید، سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ذرات ژلاتین حل شود.
2-خامه را به همراه 5/1 پیمانه شیر باقی مانده داخل یک قابلمه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا خامه در شیر باز شود، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و قبل از این که شروع به جوشیدن کند از روی حرارت بردارید.

3-پودر ژلاتین و شکر را به خامه و شیر اضافه کنید و مجدد مواد را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین و شکر حل شود.باید دقت کنید تا مواد اصلا نجوشد. هر وقت احساس کردید حرارت خیلی بالا رفته، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را کمی هم بزنید و بعد دوباره روی حرارت قرار دهید. وقتی ژلاتین و شکر حل شد مایه پاناکوتا حاضر است. وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید، سپس از روی حرارت بردارید.

4-ژله انار را طبق دستوری که روی جعبه نوشته شده است، حاضر کنید.

5- دو سوم لیوان ها را با مایه پاناکوتا پر کنید و به صورت مورب یا صاف داخل یخچال قرار دهید و برای یک تا دو ساعت صبر کنید تا خودش را بگیرد. وقتی سفت شد روی آن کمی دانه انار و روی انارها ژله انار را که از قبل تهیه کردید، بریزید و برای یک تا دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
 

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.