جامعه پویا -کیمچی یک چاشنی خوشمزه کره ای است که در واقع به جای ترشی که ایرانی ها استفاده می کنند مورد استفاده مردم کره قرار می گیرد. روش تهیه کیمچی بسیار آسان است.
مواد لازم برای تهیه کیمچی کرهای
کلم چینییک عدد
پیازچه خلال شدهیک پیمانه
ترب سفید خلال شدهیک پیمانه
پودر فلفل چیلییک پیمانه
نمکنصف پیمانه
سیر رنده شدهدو حبه
زنجبیل رنده شدهیک قاشق مربا خوری
آب یک پیمانه
![طرز تهیه کیمچی](/images/blank-medium.png)
طرز تهیه کیمچی کرهای
ابتدا باید کلم چینی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و آن را با آب بشویید. در حین شستن حواستان باشد که برگهایش از هم جدا نشوند.
لابهلای برگهای کلم نمک بپاشید و آن را برای حدود سه ساعت در دمای محیط بگذارید تا کلمتان کاملا نرم شود و آب بیندازد. درون ظرفی آب، پودر چیلی، سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را کاملاَ با هم مخلوط کنید. پس از سه ساعت که از نرم شدن کلم گذشت، آن را به آرامی آبکش کنید.
دستکش به دست کنید و بدون اینکه برگهای کلم از هم جدا شود لا به لای برگهایش را از موادی که آماده کردید بریزید. این مواد را در ظرف در بسته قرار دهید. کیمچی را دو روز در دمای محیط و سپس در یخچال نگهداری کنید. در بیشتر شهرهای کره و همچنین رستورانهای کرهای، کیمچی به عنوان ترشی و در کنار غذای اصلی سرو میشود ولی در بعضی از شهرهای کره، آن را به عنوان غذای اصلی با نان یا برنج میل میکنند.