2024/05/29
۱۴۰۳ چهارشنبه ۹ خرداد
طرز تهیه شله زرد نذری خیلی خوشمزه

طرز تهیه شله زرد نذری خیلی خوشمزه

چطور شله زرد نذری خوشمزه درست کنیم

جامعه پویا -پختن شله زرد نذری فوت وفن خاص خودش را دارد. اگر قصد دارید شله زرد نذری درست کنید حتما باید فوت و فن آن را بلد باشید.


مواد لازم برای تهیه شله زرد نذری


برنج نیم دانه    ۲ لیوان
شکر    ۴ لیوان
گلاب    نصف لیوان
خلال بادام    ۱۰۰ گرم
کره    ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده    ۲ قاشق غذاخوری
نمک    ۱ قاشق چایخوری
دارچین    برای تزیین


طرز تهیه شله زرد نذری


برای تهیه شله زرد نذری ابتدا برنج را خیلی خوب می شوییم تا آب آن کاملا زلال شود. بعد از اینکه آب زلال شد  و ۱ لیوان گلاب و ۱ لیوان آب روی برنج ها می ریزیم و کاسه را کنار می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه برنج خوب خیس بخورد.
بادام ها را نیز داخل کاسه ای آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا خوب خیس بخورند و راحت پوست قهوه ای رنگ آن ها جدا شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه از زمان خیس خوردن برنج با مخلوط آب و گلاب،در قابلمه ای که برای پخت شله زرد تدارک دیده ایم ۸ لیوان آب می ریزیم.

شله زرد

بادام ها را نیز داخل کاسه ای آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا خوب خیس بخورند و راحت پوست قهوه ای رنگ آن ها جدا شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه از زمان خیس خوردن برنج با مخلوط آب و گلاب،در قابلمه ای که برای پخت شله زرد تدارک دیده ایم ۸ لیوان آب می ریزیم.
سپس قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب زودتر به جوش بیاید و بعد مخلوط برنج و آب و گلاب را داخل قابلمه می ریزیم تا مجددا آب به جوش بیاید.اگر روی آب کف ایجاد شد آن ها را با قاشق یا کفگیر چوبی می گیریم و حرارت را کم می کنیم تا برنج بپزد.
بعد از اینکه برنج کاملا پخت حالا مقداری از بادام و زعفران دم شده را اضافه میکنیم تا به خوبی رنگ بگیرد.به طور مرتب شله زرد را هم می زنیم  تا نچسبد بعداز اینکه به خوبی هم خورد و قوام لازم را به دست آورد آن را خاموش می کنیم.
شله زرد شما امده است می توانید با مواددلخواه مانند دارچین و پسته تزئین کرده و نوش جان کنید. 


نکته 


یکی از مشکلاتی که پس از پخت شله زرد با آن مواجه می شویم این است که وقتی شله زرد را در یخچال قرار می دهیم مانند فرنی آب می اندازد و ظاهر و طعم آن تحت تاثیر قرار می گیرد. دلیل این مشکل این است که آب موجود در شله زرد تبخیر نشده است.

پس از اینکه شله زرد به طور کامل اماده شد، بهتر است که شعله پخش زیر آن قرار دهیم و اجازه دهیم به مدت یک ساعت دیگر روی حرارت ملایم بماند. این کار باعث می شود تا تمام آب اضافی موجود در شله زرد تبخیر شود و دیگر آب نیندازد.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.