جامعه پویا -آلبالو خشکه تنقلاتی خیلی خوشمزه است که می توانید در فصل تابستان آن را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه آلبالو خشکه
آلبالو یک کیلو
نمک 3 قاشق چای خوری
رب انار یک قاشق
![آلبالو خشکه بازاری](/images/blank-medium.png)
طرز تهیه آلبالو خشکه
ابتدا آلبالوها را خوب بشویید سوک آن را بگیرید. در یک قابلمه آب بجوشانید وقتی که آب جوشید نمک را داخل آن بریزید و سپس آلبالو را داخل یک آبکش بریزید، آبکش و آلبالو را وارد آب جوش کنید تا 5 بشمارید و آبش را بیرون بکشید ، حالا آلبالو را در یک سینی و روی یک پارچه پهن کنید و جلوی آفتاب قرار دهید معمولا دو روز طول می کشد تا خوب خشک شود ، باقی مانده نمک را هم روی آن بپاشید ، وقتی که آلبالو خشک شد آن را جمع کنید و در یک ظرف قرار دهید، هر بار که خواستید مصرف کنید مقداری رب انار به آن اضافه کنید نیم ساعت صبر کنید و سپس نوش جان کنید.
نکته
اگر آلبالو را در فریزر قرار دهید می توانید تا یک سال از آن استفاده کنید.
آلبالو خشکه تنقلات عالی و سالم است که برای پذیرایی هم می توانید از آن استفاده کنید.