2024/05/29
۱۴۰۳ چهارشنبه ۹ خرداد
طرز تهیه آلبالو خشکه نرم و خوشمزه و بازاری

طرز تهیه آلبالو خشکه نرم و خوشمزه و بازاری

طرز تهیه آلبالو خشکه بازاری و خوشمزه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -آلبالو خشکه تنقلاتی خیلی خوشمزه است که می توانید در فصل تابستان آن را تهیه کنید. 


مواد لازم برای تهیه آلبالو خشکه 


آلبالو یک کیلو
نمک 3 قاشق چای خوری
رب انار یک قاشق

آلبالو خشکه بازاری


طرز تهیه آلبالو خشکه


ابتدا آلبالوها را خوب بشویید سوک آن را بگیرید. در یک قابلمه آب بجوشانید وقتی که آب جوشید نمک را داخل آن بریزید و سپس آلبالو را داخل یک آبکش بریزید، آبکش و آلبالو را وارد آب جوش کنید تا 5 بشمارید و آبش را بیرون بکشید ، حالا آلبالو را در یک سینی و روی یک پارچه پهن کنید و جلوی آفتاب قرار دهید معمولا دو روز طول می کشد تا خوب خشک شود ، باقی مانده نمک را هم روی آن بپاشید ، وقتی که آلبالو خشک شد آن را جمع کنید و در یک ظرف قرار دهید، هر بار که خواستید مصرف کنید مقداری رب انار به آن اضافه کنید نیم ساعت صبر کنید و سپس نوش جان کنید. 


نکته

 
اگر آلبالو را در فریزر قرار دهید می توانید تا یک سال از آن استفاده کنید. 
آلبالو خشکه تنقلات عالی و سالم است که برای پذیرایی هم می توانید از آن استفاده کنید. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.