2024/05/08
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت
ترفندهایی برای پخت کوکو سبزی پف دار

ترفندهایی برای پخت کوکو سبزی پف دار

چند ترفند برای پخت کوکو سبزی پف دار را اینجا بخوانید

جامعه پویا -کوکو سبزی یک غذای آسان و بسیار لذیذ است اگر می خواهید به راحتی کوکو درست کنید که هم مجلسی باشد هم پف زیادی داشته باشد ترفندهای آن را یاد بگیرید.  

آب سبزی‌‌‍‌ها را کاملا بگیرید


بعد از ضدعفونی کردن و شست‌‌‍‌وشوی سبزی‌‌‍‌ها، باید آب آن‌‌‍‌ها کاملاً خشک شود. بعد از آن ‌‌‍‌که آب سبزی کاملاً گرفته شد، آن‌‌‍‌ها را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید.


تخم مرغ زیاد


 یکی دیگر از مواردی که باعث پف کردن این غذا می‌‌‍‌شود، زیاد بودن مقدار تخم‌‌‍‌مرغ از سبزی است. در صورتی ‌‌‍‌که مقدار تخم‌‌‍‌مرغ بیشتر از سبزی باشد، کوکو سبزی بسیار پف می‌‌‍‌کند، همچنین طعم این غذا بهتر می‌‌‍‌شود.


 استفاده از بکینگ پودر


 مورد بعدی که باعث پف کردن غذای شما می‌‌‍‌شود، استفاده از بکینگ پودر است. بعد از این‌‌‍‌ که سبزی و تخم مرغ را به ‌‌‍‌خوبی با هم مخلوط کردید، در مرحله آخر بکینگ پودر را اضافه کنید.


  برنداشتن در ماهیتابه


 نکته دیگری که بسیار مهم است، بر نداشتن در ماهیتابه در نیم ساعت اول پخت کوکو سبزی است. در صورتی که در را بردارید، باعث می‌‌‍‌شود پف غذا بخوابد.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.