جامعه پویا -ترشی آلبالو یک چاشنی خیلی خوشمزه و خاص است که می توانید به راحتی آن را در خانه درست کرده و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو
آلبالو ۱ کیلوگرم
آب ۱ لیوان
سرکه ۳ لیوان
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری
برگ نعناع ۸ عدد
طرز تهیه ترشی آلبالو
ابتدا آلبالوها را بشویید و تمیز کنید. سوک آن را بگیرید. حالا سرکه را در یک قابلمه بریزید و شکر و نمک را هم به آن اضافه کنید. صبر کنید تا خوب بجوشد، وقتی به قل افتاد دو دقیقه بعد آن را خاموش کنید، آلبالو را اضافه کنید، تخم گشنیز و برگ نعناع را هم اضافه کنید. وقتی کاملا خنک شد. مواد را داخل شیشه تمیز بریزید و در آن را محکم ببندید.
یک هفته بعد ترشی آلبالو آماده است.