جامعه پویا -سس آلفرود از آن سس هایی است که می توانید در خانه درست کنید اما درست کردن آن با طعم رستورانی روش خاصی دارد.
مواد لازم
چهار قاشق غذاخوری کره، دو حبه سیر رنده شده، یک و نیم فنجان خامه فرادما، دو قاشق غذاخوری شیر، دو فنجان پنیر پارمسان و یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی و البته جعفری خرد شده، فلفل سیاه و نمک هم که براساس ذائقهتان. فقط یادتان باشد که نمک زیاد برای فشار خون ضرر دارد.
طرز تهیه
1) یک قابلمه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن ذوب کنید.
2) سیر را اضافه کنید و تا زمانی که شروع به طلایی شدن کرد، به تفت دادن ادامه دهید (30 ثانیه تا یک دقیقه زمان کافی است).
3) خامه را با مقدار کمی شیر رقیق و به مخلوط کره و سیر اضافه کنید.
4) حدود 3 تا 4 دقیقه مواد را هم بزنید تا بافتی شبیه کرم پیدا کند.
5) پودر پنیر پارمسان، نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که بافت سس طوری شده باشد که به قاشق شما بچسبد. اگر اهل خوردن جعفری هم هستید، میتوانید در مراحل پایانی آنرا به سس اضافه کنید.