2024/11/23
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه کیک سیب خانگی با دارچین و گردو و هل

طرز تهیه کیک سیب خانگی با دارچین و گردو و هل

کیک سیب یک میان وعده بسیار سبک و لذیذ است. کیک سیب به دلیل بافت نرمی که دارد برای بچه ها هم بسیار مناسب است. دستور پخت کیک سیب و همه نکات آن را در این مطلب بخوانید.

جامعه پویا-اگر در خانه فرزند کوچک دارید یا قرار است برای یک دورهمی عصرانه مهمان داشته باشید به شما پیشنهاد می کنیم کیک سیب خانگی را در دستور کار خود بگذارید و لحظات خاصی را برای خودتان درست کنید. کیک سیب دستور پخت آسانی دارد و به راحتی می توانید آن را در خانه درست کنید.

 

پخت این کیک بسیار ارزان برایتان تمام می شود و می توانید همیشه آن را در میز پذیرایی خود قرار دهید.

 

 

مواد لازم مقدار لازم

 

 

آرد                       1 پیمانه

شکر                    1/2 پیمانه

شیر یا آب                1/2 پیمانه

تخم مرغ                 2 عدد

کره                     75 گرم

بکینگ پودر            یک قاشق مرباخوری

وانیل                 نوک قاشق چایخوری

دارچین             1 قاشق مرباخوری

سیب                1 عدد بزرگ

کشمش               1 قاشق سوپخوری

گردو خرد شده    1 قاشق سوپخوری

روغن مایع              به مقدار لازم

 

 

کیک سیب خانگی

نمناک نوشت: ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید تا کمی نرم شود این کار باعث میشود کره با مواد دیگر بهتر ترکیب شود، سپس فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد کیک گرم شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی

 

سیب ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید و با کشمش و گردو مخلوط کرده و کمی کره اضافه کنید ، سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی تفت بخورد.

 

کیک سیب خانگی با دارچین و گردو

کره نرم شده و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس دو عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. بعد از مخلوط شدن تخم مرغ ها شیر یا آب را بریزید و دوباره هم بزنید .

 

 

در ادامه آرد، بکینگ پودر، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کرده و چند بار الک کنید . بعد کم کم به موادتان اضافه کنید و با هم زن دستی یا لیسک خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و خمیر کیک یکدست شود.

 

 

قالب مورد نظرتان را چرب کنید و ابتدا مخلوط سیب و گردو را بریزید و با قاشق خوب پهن کنید سپس مایه کیک را افزوده و برای 45 تا 50 دقیقه در فری که از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.