2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
طرز تهیه فلافل آبادانی و نحوه سرو آن

طرز تهیه فلافل آبادانی و نحوه سرو آن

فلالف یک غذای عربی است که از جنوب ایران و شهر آبادان به بخش های فارسی زبان آمده و حالا به یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار تبدیل شده است. طرز تهیه فلافل آبادانی و نحوه سرو آن را اینجا بخوانید.

جامعه پویا-فلافل یک غذای بسیار لذیذ عربی است که در شهر آبادان بیشتر از جاهای دیگر ایران می توان آن را پیدا کرد. همسایگی آبادان با عراق و البته هموطنان عرب زبان ما غذاهای عربی را هم وارد فرهنگ فارسی کرده است.

 

 

شهر آبادان غذاهای زیادی دارد ولی به جرات می توان گفت معروف ترین و بهترین غذای آبادان فلافل آن است که یک  فست فود خوشمزه و سالم به حساب می آید و خود آبادانی ها این فلافل را تند درست میکنند ولی شما می توانید در صورت تمایل فلفل آن را مقداری کم کنید.

 

 

 

مواد لازم فلافل آبادانی:

نخود :3 پیمانه نخود

سیب زمینی :1 عدد سیب زمینی

سیر :3 حبه

1 عدد پیاز متوسط

نعناع خشک :به مقدار لازم

ادویه (نمک فلفل زردچوبه پودر زیره) :به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه فلافل

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آبگوشت بزباش و نحوه سر آن

دستور تهیه فلافل آبادانی:

نمناک نوشت: برای تهیه فلافل باید نخود ها را از چند روز قبل خیس دهید و طی آن آبش را چند بار عوض کنید تا نفخ نخود از بین برود. بعد که نخود را از آب خارج کردید به همراه پیاز و سیب زمینی داخل چرخ گوشت بریزیدو دو بار چرخ کنید تا همه مواد کاملا با هم له و یکدست شوند. ادویه ها و نعناع خشک را هم به مخلوط فلافل اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.

 

سپس مواد را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا کمی خودش را بگیرد و سفت شود.

 

داخل ماهیتابه ای مناسب به مقدار کافی روغن بریزید به طوری که روی فلافل ها را بگیرد. بعد مواد فلافل را با دست و یا قالب فرم دهید و داخل روغن بیندارید تا سرخ شوند.

 

وقتی دو طرف فلافل ها سرخ شدند آنها را روی دستمال کاغذی روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود و بعد به همراه خیارشور و گوجه میل کنید.

 

 

 

بیشتر بخوانید: راههایی برای کاهش دورریز مواد غذایی

 

 

نکات تهیه فلافل آبادانی :

از ظرف گود و کوچک استفاده شود تا میزان روغن کمتری استفاده شود و هم باعث شود فلافل مغر پخت شود.

در فلافل آبادانی نسبت به بقیه فلافل های دیگر از فلفل بیشتری استفاده می شود.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.