2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
طرز تهیه  زیتون پرورده گیلانی

طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی

زیتون پرورده یک چاشنی بسیار لذیذ است که از محصولات استان گیلان است. طرز تهیه یک زیتون پرونده بی نظیر گیلانی را اینجا بخوانید.

جامعه پویا-زیتون پرورده گیلانی یکی از لذیذترین چاشنی هایی است که کنار غذا استفاده می شود وشهرت جهانی دارد. برای اینکه در خانه زیتون پرورده گیلانی درست کنید لازم نیست کار پیچیده ای انجام دهید اما باید توجه داشته باشید که اینکار کمی سخت است.

 

طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه برگه زرد آلو، سریع آسان به دو روش

مواد لازم برای زیتون پرورده گیلانی

زیتون بدون هسته : 500 گرم

گردو آسیاب شده : 300 گرم (کمی درشت تر آسیاب کنید تا زیر دندان حس شود)

سیر: 2 حبه یا پودر سیر

رب آلوچه یا رب انار: 1 قاشق

آب انار: 2 قاشق

ماست خامه ای : 1 قاشق غذا خوری در صورت دلخواه

روغن زیتون بدون بو : یک قاشق غذاخوری

سبزی معطر یا دلار گیلانی : به مقدار لازم

نمک،گلپر،فلفل : به مقدار لازم

انار دون شده : برای تزیین

 

زیتون پرورده گیلانی

مراحل طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی

برای تهیه این زیتون خوشمزه باید همه مواد گفته شده را با اندازه های دقیق ،داخل کاسه ای گود بریزید و هم بزنید.

 

سپس زیتون پروده آماده شده را یکی دو ساعتی در یخچال قرار دهید تا مواد مزه هم را بگیرند.

 

سعی کنید ماست خامه ای را حذف نکنید چون علاوه بر طعم بی نظیرش باعث قوام بهتر زیتون پرورده میشود.

 

سرو زیتون پرورده بعد از پخت

در هنگام سرو هم انار دون شده را روی زیتون پرورده خود بریزید و سرو کنید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.