جامعه پویا - کتلت شمالی یک غذای نانی بسیار خوشمزه است که خیلی راحت و سریع می توانید ان را آماده کنید.
جالب است بدانید کتلت شمالی همه مواد لازم برای بدن را به شما می رساند و در یک وعده غذایی به راحتی ویتامین و پروتئین را به اندازه کافی می توانید دریافت کنید.
مواد لازم
گوشت ران گوساله : نیم کیلو
لپه : نیم کیلو
تخم مرغ : دو عدد
نخود آش :یک استکان
پیاز : یک عدد
زعفران : یک قاشق چای خوری
زرد چوبه و دارچین : نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل : یک قاشق چای خوری
دستور پخت
ابتدا لپه و نخود را به مدت 24 ساعت خیس کنید تا نفخ آن بسیار خوب گرفته شود. بعد از اینکه در 24 ساعت سه بار آب نخود و لپه را عوض کردید ، نخود و لپه و گوشت و پیاز را در قابلمه بریزید و بپزید. بگذارید آنقدر بپزد که به مرحله وا رفتن برسید. سپس نمک و زرد چوبه و فلفل و دارچین را به آن اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید. هیچ آبی در میان مواد نباید باشد. سپس مواد را در چرخ گوشت بریزید و خوب چرخ کنید و بعد با گوشت کوب آن را له کنید. می توانید در غذاساز هم بریزید تا خوب هم بخورد و ورز داده شود.
البته توجه داشته باشید مواد باید خنک شده باشد قبل از اینکه مواد خنک شود اینکار را انجام ندهید چون مواد به خوبی با هم مخلوط نمی شود.
وقتی مواد را به شکل خمیر در اوردید به آن دو عدد تخممرغ بزنید و خوب مخلوط کنید و دوباره آن را ورز دهید.
بعد تابه ای آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید. روغن که خوب داغ شد می توانید مواد را به اندازه هایی که دوست دارید شکل دهید و سرخ کنید.
نکته
اگر مواد شما به هر دلیلی کمی شل بود به آن آرد نخود چی اضافه کنید و ورز دهید تا خیلی خوب خودش را بگیرد.
روغن حتما باید داغ باشد. با روغن سرد غذای شما به تابه می چسبد.
اگر برای پخت مواد عجله دارید می توانید آن را در زودپز بپزید و زمان کمتری صرف کنید.
در کنار کتلت شمالی می توانید گوچه سرخ شده،ترشی یا سبزی خوردن سرو کنید.
این غذا را با نان هم می توانید سرو کنید.