جامعه پویا -پخت شیرینی برای عید کار بسیار ساده ای است. اگر تصمیم دارید خودتان برای عید شیرینی بپزید که طعم شیرینی های شیرینی فروشی ها را بدهد باید یک دستور پخت حرفه ای داشته باشید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت مجلسی به سبک قنادی بسیار خوشمزه و خاص
برای تهیه شیرینی قیطونی بسیار خوشمزه با دستور پخت شیرینی پزهای حرفه ای این مطلب را مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی قیطونی
آرد سفید 6 پیمانه
آرد نخودچی 4 پیمانه
آرد برنج 2 پیمانه
خاک قند 6 پیمانه
روغن جامد 5.5 پیمانه
خلال بادوم 2 پیمانه
هل 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق غذاخوری
گلاب یک لیوان
دستور پخت شیرینی قیطونی
ابتدا خاک قند و روغن را با هم مخلوط کنید و حسابی هم بزنید. بهتراست از هم زن برقی استفاده کنید تا دستتان خسته نشود و هم زدن هم یک دست شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه " شیرینی مینیاتوری " بسیار خوشمزه به سبک شیرینی پز ها
سپس ارد برنج، آرد نخودچی و آرد سفید را الک کنید و با هم مخلوط کنید و به خاک قند و روغن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن هل و وانیل است. این دو را هم به مواد اضافه کنید.
یک خمیر به دست می آید که کمی سفت است. خمیر را به شکل گلوله های کوچک یا هر قالبی که دوست دارید فرم بدهید. آنها را داخل گلاب بی اندازید و به مدت چند ثانیه آن را در گلاب رها کنید. بعد که گلوله ها را خارج کردید و داخل خلال بادام بی اندازید.
غلت بدهید تا خوب خلالها به گلوله ها بچسبد. سپس یک کاغذ روغنی روی سینی فر قرار دهید و شیرینی ها را به مدت 15 دقیقه در دمای 150 درجه قرار دهید.
حالا شیرینی های شما آماده است.
نکته مهم در شیرینی های قیطونی
به شیرینی ها می توانید هر طعمی بدهید و می توانید از پسته، نارگیل، گل محمدی یا دارچین استفاده کنید.
اگر دمای فر شما زیاد است حتما به شیرینی ها سر بزنید تا نسوزد.
این شیرینی را در مایکرو ویو هم می توانید درست کنید اگر قصد درست کردن شیرینی در مایکرو ویو دارید به مدت 30 دقیقه شیرینی ها را داخل مایکروویو قرار دهید در کنار آن نیم استکان آب هم قرار دهید تا شیرینی ها خیلی خشک نشود.