2021/06/14
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ خرداد
طرز تهیه سوپ شیر عالی  و رستورانی و نکاتی که سرآشپزها بلد هستند

طرز تهیه سوپ شیر عالی و رستورانی و نکاتی که سرآشپزها بلد هستند

سوپ شیر یک سوپ ساده است ،اما طعمی که از سوپ شیر در رستوران سراغ داریم با آنچه در خانه پخته می شود متفاوت است. ما برای شما راز سرآشپزهای رستوران را می گوییم

جامعه پویاسوپ شیر  به عنوان یک پیش غذای عالی  می تواند انتخاب مناسبی برای مهمانی ها باشد. البته می توانید سوپ شیر را برای بچه ها درست کنید و از این غذای بسیار لذیذ  که بسیار هم مفید است  بهرمند کنید. طرز تهیه سوپ شیر بسیار آسان است.

 

 

سوپ شیر

مواد لازم برای سوپ شیر:

شیر          1 لیتر

هویج       2 عدد

جو پرک  200 گرم

پیاز          1 عدد

سینه مرغ                1/2 سینه مرغ

ذرت پخته شده         100 گرم

قارچ         100 گرم

خامه        10 گرم

نمک        به مقدار لازم

فلفل          به مقدار لازم

زرد چوبه                به مقدار لازم

جعفری خرد شده برای تزیین سوپ شیر

سوپ شیر رستورانی

طرز تهیه سوپ شیر:

ابتدا پیاز را نگینی کرده و آن را سرخ کنید، سپس سینه مرغ را  داخل پیاز بریزید و کمی تفت دهید. حالا در قابلمه را ببندید تا مرغ به طور کامل بپزد. وقتی که مرغ به طور کامل پخت آن را ریش ریش کنید و دوباره در قابلمه قرار دهید. ذرت و جو پرک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب بپزد و قوام بیاید. حالا نوبت اضافه کردن هویج و قارچ هاست. قارج خرد شده را داخل سوپ بریزید هویج را می توانید نگینی کنید یا اینکه می توانید رنده کنید. برخی افراد از طعم هویج خوششان نمی آید اگر شما جزء آن گروه هستید هویج را رنده کنید که در زیر دندانتان نرود. اجازه دهید با آب کافی مواد با هم بجوشد. ادویه جان را اضافه کنید. این جوشیدن باید تا جایی ادامه پیدا کند که مواد کاملا درهم امیخته شده و قوام بیاید.

شاید این سوال برای شما پیش بیاید که چرا سوپ شیر رستورانها قوام یافته و بسیار لذیذ است. ما برای شما راز این خوشمزگی را می گوییم.

وقتی مواد شما کاملا پخت و قوام آمد و به مرحله اضافه کردن شیر رسید، مقداری خامه و شیری را داخل سوپ بریزید. حرارت را بسیار کم کنید، این مرحله ،مرحله آخر است . نباید شیر شما انقدر بجوشد که حالت دون دون به خود بگیرد. شیر را به اندازه ای که با مواد ترکیب شود باید بجوشانید.

حالا سوپ شیر رستورانی شما اماده است.

برخی خانم ها در خانه سوپ شیر را با آرد و کره مخلوط می کنند. شاید اینکار باعث قوام سوپ شود اما طعم ان مانند سوپ های رستورانی نخواهد شد.

حالا سوپ را داخل ظرف ریخته و با جعفری روی ان را تزئین کنید. اگر طعم ترشی را در سوپ دوست دارید می توانید لیمو را به آن اضافه کنید.

 

دستور پخت سویپ شیر رستورانی

نکته

اگر خواستید سوپ شیر را گرم کنید، می توانید دوباره به آن مقداری شیر اضافه کنید و سوپ را گرم کنید

اگر سوپ شما کم آب شد قبل از اضافه کردن شیر به ان مقداری آب اضافه کنید.اگر بعد از اضافه کردن شیر متوجه کم آبی شدید می توانید به آن شیر اضافه کنید

موقع جوشیدن شیر در سوپ حتما باید بالای سر آن باشید و مدام هم بزنید تا سوپ سر نرود

اگر سوپ شما آبکی شد می توانید خامه بیشتری اضافه کنید، کمی بیشتر بجوشانید تا شیر بخار شود و به اندازه ای که مورد دلخواه شماست برسد.

برخی به سوپ شیر زعفران هم اضافه می کنند، ترکیب زعفران با موادی که در سوپ شیر است لذیذ نمی شود، اما این مساله کاملا سلیقه ای است ،اگر دوست داشتید می توانید زعفران هم اضافه کنید.

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.