جامعه پویا -ذرت مکزیکی یک میان وعده بسیار خوشمزه است که هم بسیار مفید است و هم اینکه بچه ها بسیار آن را دوست دارند.
ذرت مکزیکی را به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید. کافی است چند دقیقه ای وقت بگذارید.
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی
کنسرو ذرت: یک قوطی
پنیر پیتزا : 200 گرم
کره : 100 گرم
نمک، فلفل، آویشن، آبلیمو و روغن زیتون: به مقدار کافی
طرز تهیه و دستور پخت ذرت مکزیکی
تهیه ذرت پخته در خانه کار زمانبری است اگر حوصله اینکار را دارید می توانید میوه شیر بلال را بخرید و دانه های آن را جدا کنید و بعد بپزید اما اگر فرصت اینکار را ندارید می توانید از کنسرو ذرت استفاده کنید. ابتدا کنسرو ذرت را در ظرفی بریزید و با کره هم بزنید و تفت بدهید ین مخلوط نباید زیاد روی اجاق باشد در حدی که تفت بخورد و با هم مخلوط شود کافی است.
ادویهها را به آن اضافه کنید و در مرحله آخر پنیر و آبلیمو و مقداری روغن زیتون هم با آن مخلوط کنیدو زمانی که پنیر کاملا آب شد ذرت مکزیکی آماده است. سعی کنید پنیر را با حرارت آب کنید.
نکته
ذرت مکزیکی کالری زیادی دارد بنابراین در مصرف آن زیاده روی نکنید
می توانید به جای روغن زیتون به آن سس مایونز هم اضافه کنید
نحوه حرارت دادن ذرت مکزیکی بسیار مهم است بنابراین بهتر است روی حرارت مستقیم آن را قرار ندهید و به صورت غیر مستقیم ذرت مکزیکی را حرارت دهید. مثلا برای آب کردن پنیر آن را روی حرارت کتری قرار دهید تا آرام آرام مواد به خورد هم برود.
می توانید قارچ هم به ذرت مکزیکی اضافه کنید.
سیب زمینی هم از موادی است که برخی دوست دارند روی ذرت مکزیکی استفاده کنند خلال سیب زمینی برای اینکار انتخاب درستی است.