2024/04/24
۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
طرز تهیه کشک بادمجان ساده  بسیار خوشمزه و آسان

طرز تهیه کشک بادمجان ساده بسیار خوشمزه و آسان

کشک بادمجان ساده و خوشمزه و فوری را در خانه تهیه کنید. دستور پخت را اینجا بخوانید

جامعه پویا - کشک بادمجان یک غذای بسیار آسان و نانی است که اگر تصمیم دارید یک غذای فوری و نانی درست کنید انتخاب بسیار خوبی است. 

برای تهیه کشک بادمجان ساده مواد زیر را استفاده کنید 

مواد لازم برای کشک بادمجان ساده 

 

بادمجان    1 کیلوگرم
نمک    به میزان لازم
زردچوبه    1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه    نصف قاشق مرباخوری
نعنا خشک    3 قاشق
پیاز    1 عدد بزرگ
سیر    6 حبه
گردوی آسیاب شده     2 قاشق غذاخوری
کشک    نصف پیمانه

طرز تهیه کشک بادمجان ساده

دستور پخت کشک بادمجان ساده 


قبل از آغاز درست کردن کشک بادمجان ، ابتدا بادمجان را پوست بگیرید و کمی به آن نمک بزنید و به مدت یک ساعت جلوی آفتاب قرار دهید. آب بادمجان به طور کامل گرفته می شود و حین سرخ کردن روغن بسیار کمتری باید استفاده کنید. ابتدا بادمجان را سرخ کرده و کناری قرار دهید. سپس پیاز بزرگ را رنگینی کنید و داخل تابه بریزید و خوب سرخ کنید. حالا سیر ریز شده را داخل پیاز بریزید و سرخ کنید  در ادامه بادمجان سرخ شده را داخل پیاز بریزید ، در حین هم زدن گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و هم بزنید آنقدر هم بزنید که بادمجان با سایر مواد کاملا مخلوط شده و له شود. در آخر زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید. در تابه را ببندید تا کمی مواد با هم مخلوط شود. 5 دقیقه بعد در تابه را بردارید و کشک را اضافه کنید. بعد کشک بادمجان را در ظرف بریزید. حالا نوبت درست کردن نعناع داغ است. کمی روغن داخل ظرف بریزید و نعناع به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید نعناع خیلی زود می سوزد. بنابراین باید حرارت کم باشد خیلی زود هم از روی شعله بردارید. 
حالا کشک بادمجان شما آماده است. 

 


نکته


کشک بادمجان بسیار چرب است در خورد آن احتیاط کنید
می توانید مقداری از گردو را برای تزئین نگهدارید و آخرسر اضافه کنید. 
کشک و بادمجان هر دو سرد است بنابراین اضافه کردن گردو واجب است چرا که سردی غذا را می گیرد. 
کشک بادمجان را با نان سنگک میل کنیدتا لذت بیشتری ببرید. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.