2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
طرز تهیه آش رشته برای 6 نفر بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه آش رشته برای 6 نفر بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه آش رشته بسیار خوشمزه و جاافتاده را اینجا بخوانید

جامعه پویا - آش رشته یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است. برای اینکه آش رشته برای 6 نفر تهیه کنید. این دستور پخت را بخوانید .

آش رشته برای 6 نفر

مواد لازم برای تهیه آش رشته 

پیاز متوسط 3 عدد
 روغن به مقدار لازم
زرد چوبه  1 قاشق غذا خوری 
اسفناج 10 گرم  معادل 5 عدد برگ متوسط 
جعفری 10 گرم  معادل 5 عدد 
تره 15  گرم  معادل 8 شاخه تره
شوید  10 گرم  معادل 10 شاخه
گشنیز 10  گرم  معادل 15 شاخه
نعناع خشک  یک قاشق غذا خوری
رشته آش  40 گرم
سیر 2 حبه
کشک 2 قاشق غذا خوری 
آرد  2 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

دستور پخت آش رشته برای 6 نفر


از شب قبل نخود و لوبیا ها را باهم در ظرفی خیس میکنیم و عدس را جداگانه در ظرف دیگری خیس میدهیم .پیاز ها را هم خلالی میکنیم و برای اینکه موقع سرخ کردن له نشود و حالت چیپسی پیدا کند از شب قبل آن را روی پارچه ای تمیز پهن میکنیم و با یک پارچه نازک روی آن را می پوشانیم.
نخود و لوبیاهایی که از شب قبل خیس کردیم درون قابلمه ای با 5 لیوان آب می پزیم و وقتی جوش آمد کف روی حبوبات را با قاشق میگیریم وحرارت شعله را کمتر میکنیم و در قابلمه را به طور کمی نیمه باز روی آن قرار میدهیم  و یک ساعت به آن زمان میدهیم تا حبوبات پخته شوند.
بعد ازیک ساعت که لوبیا ها پخت عدس و سبزی را به آن اضافه میکنیم و 5 لیوان آب جوش هم داخل قابلمه می ریزیم و شعله گاز را زیاد میکنیم تا مواد باهم به جوش بیاید .

 

آش رشته برای دو نفر
بعد شعله را کم میکنیم و با در نیمه باز اجازه میدهیم عدس و سبزی ها با حبوبات به مدت نیم ساعت بپزند. در این مرحله مقداری روغن در تابه می ریزیم و آراد را به روغن اضافه کرده و مدام هم می زنیم تا خامی آن گرفته شود. سپس در کاسه ای مقداری از آب آش را می ریزیم و آراد را به ان اضافه می کنیم خوب هم می زنیم تا گلوله گلوله نشود بعد آن را به آش اضافه می کنیم. 
بعد از آن  نصف پیاز داغ و نعناع داغمان  را در داخل آش می ریزیم و بعد از کمی هم زدن در مرحله آخر رشته آش را نصف کرده و کم کم به صورت نامنظم در حالی که آش را بهم میزنید.باید مدام هم بزنید تا رشته ها نرم شوند . در این فاصله نمک و ادویه دلخواه مثل فلفل و زرد چوبه را هم اضافه میکنیم وبعد از یک ربع از روی شعله برمیداریم .

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش رشته نذری به سبک تهرانی‌ها +نکاتی که فقط آشپزها می‌دانند


نکته 


دقت کنید آشتان رقیق باشد چون بعد ازکمی سرد شدن آش غلیظ میشود.
و بعد از نیم ساعت که گذشت آش شما آماده خوردن است چون هم جا افتاده و کاملا غلیظ شده و رشته ها حجیم تر و نرم تر شده است.
حتما نمک داخل آش رشته را تست کنید تا به واسطه ریختن کشک اش شور نشود.
روغن باعث جا افتادن آش میشود به همین دلیل باید به اندازه کافی آن را مصرف کرد.
کشک باعث بریده شدن آش میشود ، به همین دلیل نباید آن را در آش رشته جوشاند.
از نظر بهداشت و سلامت کشک را حتماً به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.