جامعه پویا -ماهی زعفرانی یک غذای بسیار خوشمزه است که بیشتر در رستورانها سرو می شود. برای تهیه ماهی زعفرانی به دستور زیر توجه کنید.
مواد لازم برای ماهی زعفرانی
ماهی قزل آلا ١ عدد
سیر ٣ حبه
پرتقال تو سرخ ٥٠٠ گرم
زعفران به مقدار دلخواه
لیمو ترش ٢ عدد
شوید تازه ٢ ق غ
نشاسته ذرت ١ ق غ
خامه ٢ ق غ
عسل ١ ق غ
نمك، فلفل، پاپریكا،زیره،آویشن، زنجبیل به مقدار لازم
كره و روغن زیتون ٤ ق غ
كنجد ١ ق غ
سبزیجات به دلخواه برای كنار غذا
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ماهی آبمیوه بسیار خوشمزه و مجلسی
دستور پخت ماهی زعفرانی
ماهی را از وسط نصف كرده و ٢ حبه سیر رنده شده به همراه ادویه ها و ٢ عدد آب پرتقال و ١ عدد آب لیمو مزه دار كرده و سپس آب زعفران و روغن زیتون رو اضافه كرده و چند ساعت استراحت دهید. داخل منقل گذاشته یا داخل فر یا تابه طبخ كنید و همراه با سس و سبزیجات سرو كنید. داخل تابه ٢ ق غ كره را به همراه ١ حبه سیر تفت داده سپس ١ ق غ نشاسته ذرت اضافه كنید، ٦ عدد آب پرتقال و ١ عدد آب لیمو ترش را افزوده و به آرامی هم بزنید، كمی كه سس غلظت گرفت خامه و عسل و شوید را اضافه كنید و از روی حرارت بردارید. سبزیجات را با ادویه ها و سیر طعم دار كرده و گریل كنید.
نکته
ماهی زعفرانی را با نان و پلو می توانید سرو کنید.
سبزیجات می تواند همراه ماهی یک طعم عالی ایجاد کند.
حتما از ماهی تازه استفاده کنید تا غذای خوش طعم تری داشته باشید.