2024/04/24
۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
طرز تهیه کوفته برنجی ساده و بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کوفته برنجی ساده و بسیار خوشمزه و مجلسی

کوفته برنجی یک غذای بسیار مناسب و خاص برای روزهای تعطیل است طرز تهیه کوفته برنجی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -کوفته برنجی یک غذای بسیار خوشمزه و خاص است که اگر می خواهید تنوعی به برنامه غذاییتان بدهید حتما کوفته برنجی انتخاب مناسبی برای اینکار است. 
برای تهیه کوفته برنجی باید از مواد درجه یک استفاده کنید تا یک غذای خوشمزه داشته باشید. 

طرز تهیه کوفته برنجی بسیار خوشمزه

مواد لازم برای تهیه کوفته برنجی 

لپه: یک سوم پیمانه
آلو: ۱۰۰ گرم
برنج: ۱ پیمانه
فلفل سیاه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
سبزی (پاک‌ و خرد شده): ۲۹۰ گرم
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن): به مقدار لازم
رب گوجه‌فرنگی: یک چهارم پیمانه
پیازداغ: یک دوم پیمانه
گوشت چرخ کرده:۴۰۰ گرم
زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: ۲ عدد
زرشک (شسته و خشک شده): یک چهارم پیمانه

 

کوفته برنجی تهرانی
طرز تهیه و دستور پخت کوفته برنجی 

 

24 ساعت قبل لپه را خیس کنید. دو ساعت قبل از اینکه پخت غذا را شروع کنید آلوها را در آب داغ خیس کنید. 
حالا دست به کار شوید. لپه ها را روی اجاق بگذارید تا بپزد. تا لپه های میپزد پیاز را نگینی و سرخ کنید. 
 نیمی از پیاز در یک ظرف بریزید ، برنج را بشویید و به ظرف اضافه کنید. وقتی لپه ها آماده شد آب آن را بگیرید ولپه ها را هم اضافه کنید و هم بزنید حالا نوبت اضافه کردن گوشت چرخ کرده است حسابی مواد را ورز دهید و سپس نمک و سبزیجات معطر را اضافه کنید. تخم مرغ را در مواد بشکنید و حسابی ورز دهید. مواد باید حسابی ورز بخورد و یک دست شود.  حالا به اندازه یک پرتقال از مواد را در دست خود نگه دارید و آن را حسابی شکل دهید. وسط ان یک گودال درست کنید و آلو را وسط کوفته بگذارید و روی آن را ببندید و حالا کوفته را گرد کنید. 

 


وقتی کوفته ها را به همان شکلی که گفته شد درست کردید نوبت درست کردن سس ان است. بقیه پیاز داغ که مانده است را در قابلمه بریزید و بعد رب را به آن اضافه کنید و حسابی تفت بدهید. زردچوبه  و نمک را به آن اضافه کنید و سرخ کنید حالا نوبت اضافه کردن آب است به اندازه یک لیوان آب به آن اضافه کنید تا خوب به جوش بیاد. زرشک را داخل آب بریزید و کوفته ها را یکی یکی در ظرف بچینید. وقتی که اینکار را انجام دادید و آب جوشیده بود زیر اجاق را کم کنید و منتظر شوید تا غذای شکما بپزد. شما به راحتی از شکل برنج ها متوجه پخت غذا می شوید. نزدیک به یک ساعت طول میکشد تا  کوفته ها به خوبی بپزد. 
اواخر پخت می توانید کمی فلفل اضافه کنید. 

 


نکته


اگر هنگام ورز دادن احساس کردید مواد شما هنوز شل است میتوانید کمی آرد نخودچی به مواد اضافه کنید. 
چون کوفته ها کوچک است لازم نیست برنج را از قبل بپزید و با برنج خشک و نپخته هم می توانید کوفته درست کنید
اگر تازه کار هستید لازم نیست کوفته را بزرگ بردارید به اندازه ای بردارید که بتوانید در دست خود فرم بدهید. 
می توانید چند عدد آلو هم در آب کوفته بی اندازید تا طعم ملس و خوشمزه ای بگیرد. 
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.