جامعه پویا -بروسکتا یک غذای ایتالیایی است که در سفره ایرانی ها هم جا باز کرده است.
مواد لازم برای تهیه نان بروسکتا
نان باگت ۱ عدد
سیر تازه ۱حبه
روغن زیتون بکر ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
پنیر موتزارلا تازه یا فتا ۲۰۰ گرم
ریحان تازه به ۱۰۰ گرم
ادویه های دلخواه به مقدار لازم
دستور پخت نان بروستکا
نان باگت را بیرون و در فضای آزاد بگذارید تا کمی خشک شود سپس به صورت اریب و قطر یکسان آن را برش بزنید . روی نان خشک با فرچه روغن بمالید حالا نوبت تست کردن باگت هاست. تابه ای که کف ضخیمی داشته باشه تا حرارت را به خوبی منتقل کند انتخاب کنید. تابه های گریل بهترین گزینه هستند. ماهیتابه را روی شعله ملایم قرار دهید. وقتی خوب داغ شد، نان ها را در تابه قرار دهید. با دست کمی فشار دهید تا طرح گریل روی نان بیفتد و زیباتر شود. اینکار برای زیباتر کردن نان هاست.
حالا سیرها را نصف کنید و روی نان بکشید سیر به دلیل داغی نان جذب نان می شود. در این مرحله بروسکتا آماده است و شما با هر فیلینگی که دوست دارید می توانید ان را سرو کنید. از محبوب ترین فیلینگ ها نان و پنیر و ریحان است. گوجه را ریز و نگینی کنید. ریحان های شسته و تمیز را کنار گوجه قرار دهید. مقداری گوجه و پنیر و ریحان روی نان بگذارید و نوش جان کنید. این غذای محبوب را به راحتی در خانه درست کنید.
نکته
می توانید از توستر هم برای تهیه نان بروستکا استفاده کنید. البته در توستر روغن کمتری به خود می گیرد.
اگر از توستر برای اینکار استفاده کردید سر را در مرحله اول در توستر قرار دهید تا خوب به خورد نان برود.
نان بروستکا شما را خیلی زود سیر میکند و به راحتی می توانید از آن استفاده کنید.