جامعه پویا -درست کردن پودر سیر در خانه کمی زمانبر است اما یکی از سالمترین چاشنی هایی است که می توانید درخانه تولید و به راحتی در خانه استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه پودر سیر
سیر تازه و درشت یک کیلو
نمک : به مقدار لازم
سینی مسی
پارچه تترون تمیز
طرز تهیه پودر سیر
ابتدا سیرهای درست و سالم را پوست بکنید و بشویید. سپس آنها را خرد کرده یا در خردکن بریزید و ریز کنید. حالا یک سینی مسی انتخاب کنید و روی آن را با پارچه تترون تمیز بپوشانید حالا سیرهایی که خرد کرده یا ورقه ورقه کرده اید را روی آن بریزید بعد به مقدار بسیار کمی نمک بپاشید، سیرها را مقابل آفتاب قرار دهید و یک پارچه تمیز هم روی آن بکشید که گرد و خاک نگیرد.
بعد از چند روز سیرها کاملا خشک می شود. در این صورت می توانید سیرها را در آسیب ریخته و تبدیل به پودر کنید. سپس پودر به دست آمده را در الک بریزید و خوب الک کنید تا اضافات آن گرفته شود. پودر سیر به دست آمده را بسیار آسوده مورد استفاده قرار دهید.
نکته
پودر سیر را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
می توانید سیر را در مکانی سایه هم هم خشک کنید ولی توجه داشته باشید که مدت زمان خشک شدن آن کمی طولانی می شود.
اضافات به دست آمده از پودر سیر نیز قابل استفاده است می توانید آن را در غذاهایی مانند آش استفاده کنید.
هنگام پوست کندن سیر حتما دستکش بپوشید چون سیر خیلی سریع پوست دست را می کند.
اگر سیر را به خوبی نشویید و درست خشک نکنید حتما بهم می چسبد. بنابراین حتما به خشک شدن دقیق آن توجه کنید.
طبع پودر سیر گرم است و رطوبت بدن را می گیرد بنابراین در غذاهایی با طبع سرد می توانید به راحتی از آن استفاده کنید.
پودرسیر را می توانید در غذاهای رژیمی برای لاغری بیشتر هم استفاده کنید.