2024/04/18
۱۴۰۳ پنج شنبه ۳۰ فروردين
طرز تهیه ترشی خرفه خوشمزه و خاص به سبک رستوران ها

طرز تهیه ترشی خرفه خوشمزه و خاص به سبک رستوران ها

ترشی خرفه یک ترشی کمیاب و خاص است که در فصل خاصی از سال می توانید آن را تهیه کنید. طرز تهیه ترشی خرفه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -ترشی خرفه یک ترشی عالی و بسیار خاص است که در خانه می توانید به صورت حرفه ای آن را تهیه کنید. 

 


مواد لازم برای تهیه ترشی خرفه 

خرفه    3-4 کیلوگرم
بادمجان    نیم کیلوگرم
خیار    نیم کیلوگرم
سیر    4 بوته
سرکه    2 لیتر
نمک    به میزان دلخواه
فلفل    به میزان دلخواه
نعناع خشک    2 قاشق غذاخوری
رازیانه    یک قاشق غذاخوری
سیاه دانه    یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی خرفه بسیار خوشمزه


طرز تهیه  ترشی خرفه 


ابتدا سبزی خرفه را پاک کرده شسته و درشت خرد میکنیم؛ سپس خیار و بادمجان را نگینی خرد می کنیم  و در آب جوش ریخته تا چند قل بزند، به محض به جوش آمدن را خاموش می کنیم 
 سیر را رنده کرده و با مواد مخلوط می کنیم  و در ظرف مناسب ریخته نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و سرکه را روی مواد میریزیم. روی در ظرف را نایلون میگذاریم و درش را محمکم میبیندیم.
در محیط خانه به مدت ۳ یا ۴ روز نگهداری میکنیم و بعد از این مدت در جای خنک نگهداری شود.

نکته

ترشی خرفه سبب افت قند و فشار خون می شود در مصرف آن دقت کنید. 

ترشی خرفه را هرگز با شکم خالی میل نکنید چون ترشی تند و تیزی است. 
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.