جامعه پویا -ترشی خرفه یک ترشی عالی و بسیار خاص است که در خانه می توانید به صورت حرفه ای آن را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی خرفه
خرفه 3-4 کیلوگرم
بادمجان نیم کیلوگرم
خیار نیم کیلوگرم
سیر 4 بوته
سرکه 2 لیتر
نمک به میزان دلخواه
فلفل به میزان دلخواه
نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
رازیانه یک قاشق غذاخوری
سیاه دانه یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی خرفه
ابتدا سبزی خرفه را پاک کرده شسته و درشت خرد میکنیم؛ سپس خیار و بادمجان را نگینی خرد می کنیم و در آب جوش ریخته تا چند قل بزند، به محض به جوش آمدن را خاموش می کنیم
سیر را رنده کرده و با مواد مخلوط می کنیم و در ظرف مناسب ریخته نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و سرکه را روی مواد میریزیم. روی در ظرف را نایلون میگذاریم و درش را محمکم میبیندیم.
در محیط خانه به مدت ۳ یا ۴ روز نگهداری میکنیم و بعد از این مدت در جای خنک نگهداری شود.
نکته
ترشی خرفه سبب افت قند و فشار خون می شود در مصرف آن دقت کنید.
ترشی خرفه را هرگز با شکم خالی میل نکنید چون ترشی تند و تیزی است.