جامعه پویا -برای تهیه خیارشور خوشمزه باید از مواد اولیه مناسب و خوب استفاده کنید و زمانبندی دقیقی را در نظر بگیرید.
مواد لازم برای تهیه خیارشور خوشمزه
خیار 2کیلوگرم
نمک نصف لیوان
سرکه سفید 1 فنجان
آب 16 لیوان
فلفل سبز تند مقدار دلخواه
ترخون 500گرم
سیر چند حبه
طرز تهیه خیارشور خوشمزه
خیارها را خوب بشویید و کناری قرار بدهید. سپس سایر مواد بجز فلفل را هم با هم مخلوط کنید. اگر دوست دارید می توانید سبزیجات را خرد کنید و اگر هم مایل هستید می توانید درسته استفاده کنید. اماحتما باید به خوبی بشویید.
سپس نمک را به مواد اضافه کنید. برای اینکه بدانید نمک کافی است یا خیر می توانید از یک تخم مرغ استفاده کنید. اگر تخم مرغ تا نیمه بالا آمد یعنی نمک کافی است. حالا خیارها را در یک دبه تمیز بریزید. سپس سبزیجات را در قسمتهای مختلف دبه قرار دهید و مایعی که درست کردید را هم روی آن بریزید.
در ظرف را به خوبی ببندید. بعد به مدت ۲۴ ساعت در یخچال یا جای سرد قرار دهید و سپس از یخچال خارج کنید و در یک جای تاریک قرار دهید .دوهفته بعد می توانید خیارشور را استفاده کنید.
نکته
توجه داشته باشید باید دبه مورد استفاده کلفت و کدر باشد. اگر از شیشه برای اینکار استفاده کنید. مناسبت تر است.
برای اینکه بتوانید خیارشور خوبی داشته باشید باید خیارهای ریز و صاف استفاده کنید. خیار بدونه تخم بسیار مناسب است.
اگر می خواهید خیارشور زود برسد می توانید خیارها را سوزن بزنید تا خوب نفوذ کند.