2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
طرز تهیه شامی گوشت خوشمزه به سبک رستوران ها

طرز تهیه شامی گوشت خوشمزه به سبک رستوران ها

طرز تهیه شامی کباب گوشت به سبک رستوران‌ها را اینجا بخوانید

جامعه پویا -شامی  با گوشت یک غذای بسیار خوشمزه است که می توانید با طعم رستورانی آن را در خانه بپزید و نوش جان کنید. 

 


مواد لازم برای تهیه شامی با گوشت


گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
روغن مایه به اندازه کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

 

شامی کباب با گوشت

بیشتر بخوانید : طرز تهیه " کتلت رشتی " بسیار خوشمزه با دستور پخت محلی


طرز تهیه شامی  با گوشت


ابتدا سیب زمینی را رنده کرده و آب آن را بگیرید سپس پیاز را رنده کرده و آب آن را به طور کامل بگیرید. حالا نوبت اضافه کردن گوشت است. سیب زمینی ، پیاز و گوشت را با هم به خوبی مخلوط کنید. آرد نخودچی را مخلوط کنید و به خوبی ورز بدهید. سپس تخم مرغ ، نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و خوب ورز بدهید. مایه کتلت باید طوری باشد که مواد آن به دست شما نچسبد و به راحتی بتوانید به آن فرم دهید اگر دیدید که مواد به دست شما می چسبد به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید و به خوبی ورز بدهید. 

 

شامی کباب با گوشت و سیب زمینی
وقتی مایه به خوبی ورز داده و آماده شد حالا نوبت سرخ کردن آن است. مقداری روغن داخل تابه بریزید و صبر کنید تا روغن به خوبی داغ شود. وقتی روغن به خوبی داغ شد مقداری از مایه را جدا کرده و در دست خود فرم دهید و آن را در روغن قرار دهید. به همین ترتیب کل مواد را فرم داده و سرخ کنید. توجه داشته باشید هر دو طرف به خوبی سرخ شود. شعله را کم کنید که کتلت به خوبی مغز پخت شود. 


سپس گوجه‌ها را به شکلی که دوست دارید سرخ کنید و کنار کتلت سرو کنید. 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کتلت بسیار خوشمزه و مامان پز


نکته


کتلت گوشت را می توانید با نان هم سرو کنید و یک غذای نانی خوشمزه داشته باشید.
می‌توانید مقداری سبزی معطر مانند ریحان ، مرزه و گشنیز خشک نیز به مایه کتلت اضافه کنید. بسیار خوش عطر و خوشمزه می شود. 
می توانید حین سرخ کردن گوجه‌ها کتلت را هم داخل تابه قرار دهید تا مزه گوجه به خورد کتلت برود و لذیذتر شود.
شامی کباب را می توانید با گوشت مرغ هم بپزید گوشت چرخ کرده مرغ خشک و سفت است به آن مقداری گوشت قرمز هم اضافه کنید  یا اینکه کمی سنگدان چرخ کرده و داخل آن بریزید تا گوشت شما نرم شود.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.