2024/04/27
۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی و بسیار خوشمزه و شیک

طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی و بسیار خوشمزه و شیک

طرز تهیه سالاد اندونزی خیلی خوشمزه و مجلسی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -سالاد اندونزی یک غذای سرد و بسیار خوشمزه است که کنار غذای اصلی می توانید آن را سرو کنید. 


مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی


کلم قرمز    نصف ۱ عدد
کلم برگ    نصف ۱ عدد
ژامبون    ۱ پیمانه
نخود فرنگی پخته    ۱ پیمانه
هویج    ۳ عدد
ذرت پخته    ۱ پیمانه
آب لیمو تازه    ۱ عدد
سس مایونز    ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه    به مقدار لازم

سالاد اندونزی
طرز تهیه سالاد اندونزی


ابتدا کلم‌ها را کاملا ریز و یک دست خرد می کنیم. می توانید کلم‌ها را نگینی یا رشته رشته خرد کنید. سپس هویج را رنده کرده و با کلم مخلوط می کنیم. حالا نوبت اضافه کردن ذرت، نخود فرنگی آب لیمو و سس مایونز است. همه مواد را با هم مخلوط می می کنیم و روی آن را با سلیفون می بندیم. 
یک ساعت به مواد استراحت می دهیم در این مدت ژامبون را رشته رشته می کنیم و کمی به آن فلفل و نمک اضافه می کنیم. ژامبون کمی آب می اندازد این آب می تواند در نرمی سالاد موثر باشد حالا ژامبون را هم به مواد اضافه می کنیم. حالا یک ربع دیگر استراحت می دهیم. 
سالاد اندونزی آماده است می توانید سرو کنید. 


نکته 


می توانید سس مایونز را کم کرده و ماست به آن اضاقه کنید ماست یونانی بهترین گزینه است چون سفتی لازم را دارد. 
به جای آب لیمو می توانید آب نارنج اضافه کنید. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.