جامعه پویا -سوسیس خانگی بخصوص برای خانواده هایی که بچه دارند بسیار مناسب است چرا که بچه ها سوسیس را خیلی دوست دارند و البته غذاهایی که می شود با سویس درست کرد متنوع است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه همبرگر خانگی به سبک رستوران ها بسیار خوشمزه و لذیذ
برای اینکه سوسیس خانگی تهیه کنید که سالم باشد و از اینکه بچه ها استفاده می کنند اطمینان خاطر داشته باشید حتما باید به موادی که استفاده می کنید توجه داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی
گوشت ران گوساله یا مرغ بدون استخوان: ۶۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه ریز رنده شده
پودر نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
آب پنیر یا شیر خشک: ۳ قاشق غذاخوری (میتوانید از هر دو به میزان مساوی و در مجموع ۳ قاشق غذاخوری استفاده کنید)
تخممرغ: یک عدد
سس کچاپ: یک قاشق غذاخوری
آب یخ: سهچهارم لیوان
روغن مایع: یکسوم لیوان
کاور سوسیس: ۲ متر
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دونر کباب ترکی بسیار خوشمزه به سبک رستورانهای ترکیه ای
ادویهجات لازم برای تهیه سوسیس خانگی
پودر فلفل پاپریکا: ۲ قاشق مرباخوری
نمک: یک قاشق مرباخوری
پودر پیاز: یک قاشق مرباخوری
پودر سیر: یک قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل: نصف قاشق مرباخوری
دارچین: نصف قاشق مرباخوری
آویشن: نصف قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی: یکسوم قاشق چایخوری
پودر هل: یکسوم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چایخوری
پودر میخک: نوک قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
پودر فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
دستور تهیه سوسیس خانگی
ابتدا گوشت مرغ را گوساله را با دور ریز چرخ کنید. باید 4 بار اینکار را انجام دهید. بعد داخل یک سلیفون بپیچید و داخل یخچال قرار دهید. سه ساعت بعد آن را از داخل یخچال خارج کنید. هم زمان تخم مرغ را هم از یخچال خارج کنید و در گوشت بزنید. توجه داشته باشید تخم مرغ و گوشت هردو باید سرد باشد. آرد سفید، شیر خشک، پودر نشاسته ذرت و تمام ادویهها را با هم مخلوط کنید. سپس گوشت چرخکرده، تخم مرغ سرد و هم دما با گوشت، سیر و روغن مایع را در دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید و خوب با هم میکس کنید. حالا نصف آب یخ را به مواد اضافه کنید و دوباره در غذاساز میکس کنید. مایه به دست آمده برای درست کردن سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ را در قیف ماسوره بریزید و داخل کاور مخصوص سوسیس خانگی تزریق کنید. سپس دو سر کاور سوسیس خانگی را با نخ محکم ببندید و از طول به قسمتهای مساوی تقسیم کنید، کمی بپیچید و با نخ کوک محکم ببندید. برای درست کردن سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ باید آب به صورت ملایم و با جوشهای ریز قل بخورد. بعد از ۴۵ دقیقه سوسیسها را از آب بیرون بیاورید و بلافاصله داخل آب سرد بگذارید تا به سرعت خنک شوند و خودشان را بگیرند.
نکته
اگر مایه به دست آمده سفت بود باقی مانده آب یخ را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر میکس کنید. علت وا رفتن سوسیس خانگی یا سفتی بیش از حد آن رعایت نکردن مرحله اضافه کردن یخ است.
علت چروک شدن کاور سوسیس محکم نبستن و فشرده نکردن کافی مایه سوسیس در کاور است