جامعه پویا - فرنی با آرد برنج یک پیش غذای بسیار عالی برای زمانی است که می خواهید وعده غذایی سبک داشته باشید و یا اینکه می خواهید از یک روزهدار پذیرانیی کنید.
طرز تهیه و مواد غذایی مناسب برای تهیه فرنی را اینجا بخوانید.
مواد لازم برای تهیه فرنی آرد برنج
شیر 4 لیوان
آرد برنج 4 قاشق غذاخوری سرپر
شکر 4 قاشق غذاخوری
آب نصف استکان
گلاب نصف استکان
هل سائیده شده نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده برای تزئین
دارچین برای نزئین
خلال پسته
دستور پخت فرنی با آرد برنج
ابتدا یک ظرف نچسب انتخاب کنید و شیر سرد را داخل ظرف بریزید ، قبل از اینکه ظرف را روی اجاق بگذارید آرد برنج و شکررا به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. بعد از اینکه مواد به خوبی با هم مخلوط شدند آن را روی اجاق بگذارید و روشن کنید. روی شعله کم مدام هم بزنید. نصف لیوان آب را اضافه کنید و کاملا هم بزنید. هم زدن در فرنی برنج بسیار مهم است. بعد از حدود 20 دقیقه هم زدن روی شعله کم معمولا مواد به حدی میرسد که قابل برداشتن از روی اجاق باشد. میزان سفتی فرنی برنج کاملا سلیقهای است. اما در بیشتر رستورانها فرنی برنج را خیلی شل سرو نمیکنند.
هل ساییده شده و زعفران را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. بعد زیر اجاق را خالی کنید. به مدت 5 دقیقه در ظرف را با دمکنی ببندید. اینکار برای آن است که فرنی کمی استراحت کند و بافت برنج باز شود و هضم آن راحت شود.
سپس فرنی را قبل از اینکه سرد شود در ظروفی که میخواهید بریزید و با دارچین تزئین کنید.
نکته
فرنی یک پیش غذای بسیار ساده و بسیار خوب است که میتوانید در مهمانیها از آن استفاده کنید.
اگر دوست دارید میتوانید فرنی برنج را با گلاب هم درست کنید.
فرنی آرد برنج مخصوصا در ماه رمضان برای روزهداران بسیار مناسب است و برای افطار میتوانید آن را سرو کنید.
فرنی آرد برنج برای بچههایی که تازه میخواهند غذا خوردن را شروع کنند بسیار مناسب است. البته اگر برای کودک فرنی درست میکنید توجه داشته باشید که به آن زعفران و هل نباید اضافه کنید.