جامعه پویا -فرنی یک پیش غذای بسیار سبک است که وقتی مدت طولانی چیزی میل نکردید می توانید به عنوان پیش غذا از آن استفاده کنید. برای تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی باید به نحوه ترکیب مواد توجه داشته باشید .
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شله زرد نذری و عالی +نکاتی که تا به حال گفته نشده است
مواد لازم برای تهیه فرنی
شیر 4 لیوان
آرد برنج یا نشاسته 4 قاشق غذاخوری سرپر
شکر 4 قاشق غذاخوری
آب نصف استکان
گلاب نصف استکان
هل سائیده شده نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده
دارچین
خلال پسته
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلیم کشدار و نذری + نکات و ترفندهای خاصی که سرآشپزها به کار می برند
دستور پخت فرنی
ابتدا یک قابلمه نچسب انتخاب کنید و سپس شیر سرد را داخل ان بریزید و آرد و هل را به آن اضافه کنید انقدر هم بزنید که به خورد هم برود و گلوله گلوله نشود. کمی هم زعفران به آن اضافه کنید و هم بزنید. مواد را روی اجاق بگذارید و شعله اجاق را روشن کنید. حتما باید شعله ملایم باشد چون فرنی خیلی زود ته می گیرد. همینطور که شعبه روشن و کم است به هم زدن ادامه بدهید. بعد از اینکه خوب هم زدید و فرنی هم قوام آمد گلاب را به آن اضافه کنید. حالا دوباره مواد را هم بزنید. آنقدر باید هم بزنید که قوام و کشش فرنی به اندازه دلخواهتان شود.
سپس در ظرفی که مد نظر دارید بریزید و روی آن را با خلال پسته ، دارچین یا هر آجیل دیگری که دوست داشتید تزئین کنید.
نکته
به جای آرد برنج می توانید از نشاسته هم استفاده کنید. نشاسته را کاملا در شیر سرد حل کنید و مراحل را یک به یک پی بگیرید.
به جای زعفران می توانید از پودر کاکائو استفاده کنید تا فرنی طعم شکلات به خود بگیرد.
گل محمدی به جای گلاب هم گزینه بسیار مناسبی است.