جامعه پویا -اگردنبال یک مربای لاکچری، زیبا و بسیار خاص هستید که همه دوست داشته باشند. حتما به سراغ مربای موز بروید. مربای بسیار خوشمزه با دستور پخت آسان که افراد زیادی هم آن را دوست دارند.
برای تهیه مربای موز لازم نیست زحمت زیادی متحمل شوید کافی است مواد لازم را کنار دست خود داشته باشید.
مواد لازم
موز 1.5 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
خلال پسته برای تزیین
پودر هل 1/2 قاشق غذاخوری
آب 1 لیتر
لیمو تازه یک عدد
بیشتر بخوانید: طرز تهیه "مربای ریواس خانگی" بسیار خوشمزه+ نکاتی که سرآشپزها توصیه میکنند
طرز تهیه
ابتدا زعفران را دم کنید و کناری بگذارید. بعد شکر و آب را مخلوط کنید شعله اجاق را زیاد کنید تا جوش بیاید و بعد شعله را کم کنید تا شکر و آب کاملا آرام بجوشد و حل شود. وقتی شربت به صورت کامل قوام آمد نوبت موزهاست. موزها را پوست بکنید و به قطر 3 یا چهار میلی متر برش بزنید و داخل شربتی که درست کردید بریزید. موز میوه ای نرم است و اصلا لازم نیست خیلی بجوشد. به مدت 5 تا 7 دقیقه جوشیدن برای تشکیل مربای موز کافی است.
در آخر زعفران وهل و گلاب را اضافه کنید. لازم نیست خیلی بجوشد یک دقیقه جوشیدن مواد با زعفران و هل کافی است. در آخر یک لیموی تازه را برش بزنید و دو قاشق آب لیموی تازه به مربا اضافه کنید تا از کپک زدن ان جلوگیری شود.
بیشتر بخوانید: پلانتین چیست و چه تفاوتی با موز دارد
نکته
موز را لحظه ای که شربت قوام امد خرد کرده و به آن اضافه کنید چون موز در مجاورت هوا سیاه می شود.
از موزهای تازه و جوان استفاده کنید
به هیچ وجه مربا را هم نزنید چون موز نرم است و له می شود.
از پسته و بادام و گردو خرد شده برای زیبایی هرچه بیشتر مربا استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت مربای سیب عالی و مجلسی +نکاتی که تا به حال نمیدانستید
می توانید به جای گلاب از پودر گل محمدی استفاده کنید تا هم مربای زیباتری داشته باشید و هم عطر بهتری بگیرید.
مربا را حتما در ظرف شیشه ای خشک بریزید و در ان را به روشی که بلد هستید کیپ کنید تا هوا نکشد. بهترین راه قرار دادن یک پارچه روی ظرف و بستن در است.