2022/06/30
۱۴۰۱ پنج شنبه ۹ تير
طرز تهیه ته دیگ زعفرانی کلفت و خوشمزه

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی کلفت و خوشمزه

چطور ته دیگ زعفرانی خوشمزه تهیه کنیم

جامعه پویا -ته دیگ زعفرانی کلفت و خوشمزه را فقط در رستورانها نباید خورد می توانید در خانه آن را تهیه کنید  و نوش جان کنید. 

 

مواد لازم    برای ته دیگ زعفرانی کلفت و خوشمزه


برنج    3 پیمانه
زرده تخم مرغ    1 عدد
ماست     1 پیمانه
زعفران دم کرده    به مقدار لازم
روغن    به مقدار لازم

ته دیگ زعفرانی


طرز تهیه ته دیگ زعفرانی خوشمزه و کلفت


برنج را پاک کرده و بشویید و خیس کنید.
درون قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
برنج خیس کرده را همراه مقداری نمک داخل آن بریزید و اجازه دهید کمی بجوشد.
برای آبکش کردن برنج، یک برنج بردارید و آن را فشار بدهید، برنج باید نرم شده باشد و مقدار خیلی کم وسط آن سفید و سفت تر باشد.
برنج را آبکش کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه باقالی پلو با گوشت


درون ظرفی تخم مرغ و ماست و زعفران دمکرده را بریزید و هم بزنید.
مقداری از برنج را با ترکیب ماست و تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید.
قابلمه ای را روی شعله قرار دهید و درون آن روغن بریزید تا داغ شود.
سپس برنج مخلوط با ماست و زعفران را درون قابلمه بریزید و آن را کف قابلمه صاف کنید و کمی فشار دهید.
برنج ساده را روی آن بریزید و فشار بدهید.
در قابلمه دم کن قرار بدهید و زیر آن را ابتدا زیاد و بعد از بخار کردن کم کنید.
دقت کنید تا لحظه ی آخر باید زیر قابلمه روشن باشد وگرنه ته دیگ شما نرم می شود.
اگر بخواهید برنج های ته دیگ به هم چسبیده باشند از زرده تخم مرغ کامل استفاده کنید اگر تمایل نداشتید چسبناک شوند فقط از زرده استفاده کنید.
بعد از دم کشیدن کامل برنج آن را از روی حرارت برمی داریم.
بعد از اینکه برنج از حرارت افتاد، یک دیس روی قابلمه گذاشته برنج را داخل دیس بر می گردانیم.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.