2024/04/27
۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
طرز تهیه عدس پلو رستورانی خیلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه عدس پلو رستورانی خیلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه عدس پلو رستورانی و خیلی خوشمزه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -عدس پلو یک غذای مجلسی است که در روزهای مقدس نیز سرو می شود عدس پلو را می توانید در خانه به شکل نذری هم درست کنید.


مواد لازم برای تهیه عدس پلو


عدس    1 پیمانه
برنج    3 پیمانه
سینه مرغ    1 عدد
پیاز کوچک    1 عدد
کشمش    100 گرم
کره    100 گرم
پیاز داغ    3 قاشق غذاخوری
پودر هل و پودر دارچین    1 قاشق چایخوری از هر کدام
نمک، فلفل، زعفران، روغن    به میزان لازم

عدس پلو مجلسی

بیشتر بخوانید : طرز تهیه عدس پلو نذری

 

طرز پخت عدس پلو مجلسی رستورانی


برنج را بعد از پیمانه کردن شسته و به همراه نمک 1 ساعت خیس می کنیم. قابلمه ای را با آب پر کرده روی حرارت می گذاریم اجازه می دهیم تا جوش بیاید سپس برنج را به آن اضافه می کنیم منتظر می مانیم تا زمانیکه برنج به قل قل بی افتد و دانه های برنج روی آب بیایند حالا برنج را آبکش می کنیم روی آن آب ولرم می ریزیم و آماده می گذاریم.
کشمش پاک شده و شسته را داخل یک قاشق کره تفت داده و به آن پودر هل و داچین را اضافه می کنیم.

داخل قابلمه بزرگی روغن ریخته و کمی زعفران دم شده به آن اضافه می کنیم. حالا ته دیگ مورد نظرمان را می چینیم، سپس ظرف را از لایه های عدس پخته شده و برنج پر می کنیم. در آخر کار کره آب شده و زعفران را روی برنج ریخته و به مدت 45 دقیقه دم میگذاریم. بعد از گذشت این زمان برنج را در ظرف مناسبی ریخته و با مرغ و پیاز داغ و کشمش تزیین می کنیم.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه عدسی لعابدار و خوشمزه برای صبحانه
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.