2022/06/30
۱۴۰۱ پنج شنبه ۹ تير
چند کاربرد خیلی عالی سبزی خشک در آشپزی که نمی دانستند

چند کاربرد خیلی عالی سبزی خشک در آشپزی که نمی دانستند

چند کاربرد عالی سبزی خشک در آشپزی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -در بسیاری موارد مثل در دسترس نبودن سبزی یا نداشتن وقت، خانم‌ها بعضی‌ سبزی‌ها را خشک و در غذا استفاده می‌کنند.در ادامه به کاربردهای کمتر شنیده‌ شده این سبزی‌ها می‌پردازیم.

 

 گشنیز برای عطر کتلت


 با توجه به این که گشنیز خشک عطر فوق‌العاده‌ای دارد برای غذاهای پر ادویه مانند غذاهای هندی و مکزیکی بیشتر استفاده می‌شود. البته در غذاهای ایرانی مانند آش‌ها، سوپ‌ها و خورشت، قورمه سبزی هم کاربرد دارد  اما آیا تا به حال این سبزی معطر را در کتلت استفاده کرده‌اید؟ اگر کمی گشنیز را به مواد کتلت خود اضافه کنید متوجه معجزه طعم این سبزی خواهید شد.

سبزی خشک


 آویشن برای فست‌فود


آویشن به‌عنوان یکی از معروف‌ترین سبزیجات خشک برای درمان بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی، سرفه و گلودرد بسیار مفید است اما اگر به دنبال داشتن یک طعم فوق العاده برای فست فود هستید به شما آویشن را پیشنهاد می‌کنیم.ترکیب آویشن با پیتزا،پاستا، برگر و بقیه فست‌فودها یک ترکیب دلچسب به شما خواهد داد.


اضافه کردن چند برگ بو به شیرینی ها


 خورشت ها و سوپ ها می تواند طعم شیرین ملایمی به غذا  ببخشد.  همچنین استفاده از برگ بو  در شیر داغ به صورت دم کرده یا دم کردن برنج با برگ بو در دنیای آشپزی متداول است.

سبزی خشک برای غذا


 مرزنجوش داروی سرماخوردگی


مرزنجوش گیاهی است که از سال‌های پیش  از گل ، برگ و روغن آن دارو تهیه می کردند. مرزنجوش معمولاً برای آبریزش بینی ، سرفه ، سرماخوردگی ، دیگر عفونت ها و مشکلات گوارشی مفید است. در غذاها ، از گیاه مرزنجوش و روغن آن به عنوان طعم دهنده استفاده می شود.

 

 

 پونه کوهی همراه با گوشت قرمز


پونه کوهی یکی از گیاهانی است که این روزها بیشتر به آن توجه می شود. در آشپزی ایتالیایی و مکزیکی ، به ویژه با گوجه فرنگی و پنیر فوق العاده است. ترکیب این گیاه با گوشت قرمز و حبوبات هم طعم غذا را دگرگون می‌کند.

 

 شوید طعم‌دهنده همیشگی


شوید خشک در مواردی که شکل تازه آن در دسترس نیست کاربرد دارد و می‌تواند در انواع غذاهای سنتی و امروزی از ماهی تا تخم مرغ و سیب زمینی استفاده شود و طعم آن‌ها را تغییر دهد.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.