جامعه پویا -شربت زرد آلو به حدی خوشمزه و خاص است که به اگر یکبار آن را درست کنید دیگر کنار نمی گذارید و همیشه از آن استفاده می کنید .
مواد لازم برای تهیه شربت زردآلو
زردآلوی رسیده بدون هسته: ۲۵0 گرم
شکر: ۲۵۰ گرم
آب:نیم لیتر
گلاب:یک قاشق غذا خوری
زعفران (اختیاری): به میزان لازم
بیشتر بخوانید : طرز تهیه شربت ریحان بنفش بسیار خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه شربت زردآلو
زردآلوها را به تکه های کوچک تقسیم کنید.
200گرم از شکر را با ۲۰۰ میلی لیتر آب به مدت نیم ساعت روی حرارت بگذارید. اگر در این مدت روی آب کف جمع شد با قاشق آن را جمع کنید.
بعد از نیم ساعت زردآلوها را از شربت خارج کنید.50گرم باقی مانده شکر و باقیمانده آب را به شربت اضافه کنید و با حرارت بیشتر آن را بجوشانید تا به قوام دلخواه برسد.برای خوش رنگ تر شدن شربت ، زعفران ساییده را به شهد اضافه کنید. زمانی که شربت به قوام دلخواه رسید، گلاب را اضافه کنید. شربت را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن، داخل بطری بریزید و در یخچال نگهداری کنید.