2021/05/19
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
طرز تهیه شربت ریحان بنفش  بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شربت ریحان بنفش  بسیار خوشمزه و مجلسی

برای تهیه شربت ریحان بنفش مناسب برای تابستان و گرمازدگی اینجا را بخوانید.

جامعه پویا -شربت ریحان بنفش ، شربتی بسیار خوشمزه و مناسب برای تابستان است. برای تهیه این شربت کافی است ریحان بنفش تازه و جوان انتخاب کنید تا شربتی خوشمزه به دست آورید. 

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت آب‌لیمو ، با زعفران

مواد لازم برای تهیه شربت ریحان بنفش

ریحان بنفش: 20 ساقه 
شکر: 400 گرم
 آب: 500 سی سی
تکه های یخ: یک لیوان
لیموی سنگی  تازه : یک عدد
تخم شربتی یا خاکشیر: به مقدار کافی

شربت ریحان بنفش چطور تهیه می شود


دستور تهیه شربت ریحان بنفش


ابتدا ریحان ها را بشویید ، نیازی به جدا سازی برگ از ساقه نیست بعد داخل قابلمه بریزید بهتر از قابلمه استیل استفاده کنید سپس در کاسه ای شکر و آب را مخلوط  کنید تا کامل شکر حل شود بعد به ریحان اضافه کنید و حرارت را روشن کنید .
مواد باید حدود 30 دقیقه بجوشد تا آب عطر و رنگ ریحان را بگیرد بعد تکه های یخ را اضافه کنید این شوک باعث میشود رنگ ریحان تغییر کند و سپس دوست داشتید میتونید از تخم شربتی یا خاکشیر و اب لیموی تازه ویا نصف فنجان سرکه اضافه کنید .

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت خاکشیر و خواص آن


نکته


رنگ شربت ریحان بنفش صورتی پررنگ می شود 
شربت ریحان بنفش برای از بین بردن عطش بسیار بسیار مفید است. 
شربت ریحان بنفش طعم خنکی و گسی به دهان می دهد و همین هم باعث می شود تا مدت زیادی احساس تشنگی نکنید.
شربت ریحان بنفش برای روزه داران و ایام تابستان بسیار مفید است. 
 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.