جامعه پویا -شربت ریحان بنفش ، شربتی بسیار خوشمزه و مناسب برای تابستان است. برای تهیه این شربت کافی است ریحان بنفش تازه و جوان انتخاب کنید تا شربتی خوشمزه به دست آورید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت آبلیمو ، با زعفران
مواد لازم برای تهیه شربت ریحان بنفش
ریحان بنفش: 20 ساقه
شکر: 400 گرم
آب: 500 سی سی
تکه های یخ: یک لیوان
لیموی سنگی تازه : یک عدد
تخم شربتی یا خاکشیر: به مقدار کافی
دستور تهیه شربت ریحان بنفش
ابتدا ریحان ها را بشویید ، نیازی به جدا سازی برگ از ساقه نیست بعد داخل قابلمه بریزید بهتر از قابلمه استیل استفاده کنید سپس در کاسه ای شکر و آب را مخلوط کنید تا کامل شکر حل شود بعد به ریحان اضافه کنید و حرارت را روشن کنید .
مواد باید حدود 30 دقیقه بجوشد تا آب عطر و رنگ ریحان را بگیرد بعد تکه های یخ را اضافه کنید این شوک باعث میشود رنگ ریحان تغییر کند و سپس دوست داشتید میتونید از تخم شربتی یا خاکشیر و اب لیموی تازه ویا نصف فنجان سرکه اضافه کنید .
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت خاکشیر و خواص آن
نکته
رنگ شربت ریحان بنفش صورتی پررنگ می شود
شربت ریحان بنفش برای از بین بردن عطش بسیار بسیار مفید است.
شربت ریحان بنفش طعم خنکی و گسی به دهان می دهد و همین هم باعث می شود تا مدت زیادی احساس تشنگی نکنید.
شربت ریحان بنفش برای روزه داران و ایام تابستان بسیار مفید است.