2022/11/27
۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
طرز تهیه ترشی لیته کبابی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه ترشی لیته کبابی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه ترشی لیته خوشمزه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -ترشی لیته کبابی چاشنی خیلی خوشمزه ای برای روزهای پاییزی است که خیلی زود هم آماده می شود. 


مواد لازم برای تهیه ترشی لیته کبابی


بادمجان    ۵ عدد
گل کلم کوچک    نصف ۱ عدد
هویج    ۲ عدد
سبزی ترشی خرد شده ( شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، شوید و نعناع)    ۵ قاشق غذاخوری
سیر    ۳ حبه
فلفل سبز تند    ۱-۲ عدد
سیاه دانه    نصف قاشق غذاخوری
زردچوبه    ۱ قاشق چایخوری
نمک    به مقدار لازم
سرکه    ۱ لیتر ( ۴ لیوان )

ترشی لیته کبابی
طرز تهیه ترشی لیته 


برای تهیه ترشی لیته پیشنهاد می شود ابتدا  بادمجان ها را کبابی کنید عطر خوش بادمجان کبابی چنان ترشی را خوشمزه می کند که از آن سیر نمی شوید. بعد از اینکه بادمجان را کباب کردید گل کلم ، هویج ، سیر و فلفل را خیلی ریز خرد یا رنده کنید می توانید از خردکن برای اینکار استفاده کنید. بادمجان را هم کاملا ریش ریش کنید و بعد در خرد کن بریزید و له و ریز کنید. حالا مواد را به مدت 5 دقیقه در سرکه بجوشانید. زیر اجاق را خاموش کنید. 


مواد را از سرکه جدا کنید بعد ادویه ها و سبزی ترشی را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف شیشه ای با سفالی بریزید بعد سرکه را روی آن بریزید طوری که تا روی مواد را بگیرد. حالا در ظرف را ببندید و در جای تاریک و خنک قرار دهید. 
ترشی لیته خیلی زود آماده می شود می توانید 5 روز بعد از آن استفاده کرده و نوش جان کنید. 
اگر می خواهید تندی سرکه گرفته شود حتما قبل از مصرف آن را بجوشانید یا از سرکه خانگی استفاده کنید. 
میزان تندی ترشی لیته به خودتان بستگی دارد اگر تندی دوست ندارید از فلفل شیرین استفاده کنید. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.