2022/12/08
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۷ آذر
طرز تهیه ترشی لیته مجلسی و خیلی خوشمزه

طرز تهیه ترشی لیته مجلسی و خیلی خوشمزه

طرز تهیه ترشی لیته خیلی خوشمزه را اینجا بخوانید

جامعه پویا - ترشی لیته یک ترشی خیلی خیلی خوشمزه است که در فصل پاییز تهیه می شود. برای تهیه یک ترشی لیته خوشمزه در خانه باید از دستور تهیه ناب استفاده کنید. 

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته

 

بادمجان    ۵ عدد
گل کلم کوچک    نصف ۱ عدد
هویج    ۲ عدد
سبزی ترشی خرد شده ( شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، شوید و نعناع)    ۵ قاشق غذاخوری
سیر    ۳ حبه
فلفل سبز تند    ۱-۲ عدد
سیاه دانه    نصف قاشق غذاخوری
زردچوبه    ۱ قاشق چایخوری
نمک    به مقدار لازم
سرکه    ۱ لیتر ( ۴ لیوان )

ترشی لیته


طرز تهیه ترشی لیته


ابتدا بادمجان ها را کبابی کنید و به پوست بکنید و کناری قرار دهید. حالا گل کلم را ریز ریز خرد کنید. هویج ، فلفل و سبزی را هم به همین ترتیب و کاملا ریز خرد کنید. می توانید از دستگاه غذاساز برای خرد کردن استفاده کنید. 
وقتی مواد را کاملا خرد کردید حالا سراغ بادمجان بروید ، مانند میرزاقاسمی بادمجان را با گوشت کوب بکوبید یا اینکه آن را چرخ کنید. تا کاملا له و رشته رشته شود. حالا مواد را با هم مخلوط کنید. نمک و زردچوبه و سیاه دانه را به آن اضافه کنید و کاملا مواد را زیر رو کنید تا یک دست شود حالا ، مواد را داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید. 
روی آن را با سرکه پر کنید. توجه داشته باشید سرکه باید کاملا روی مواد را بپوشاند. 
می توانید یک هفته بعد ترشی را مصرف کنید. 


نکته


می توانید همه مواد را چرخ کنید در این صورت ترشی زودتر می رسد
بهتر است از سرکه خانگی استفاده کنید. چون تندی کمتری دارد و باعث می شود تا ترشی زودتر برسد

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.