2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی و جاافتاده

طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی و جاافتاده

طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی و جاافتاده را اینجا بخوانید

جامعه پویا -خورش فسنجان یک غذای عالی و خوشمزه و البته مجلسی است. خورش فسنجان را باید با صبر و حوصله درست کنید. 


مواد لازم برای تهیه خورش فسنجان مجلسی

گوشت گوسفندی  400 گرم
گردوی چرخ کرده    ۴۰۰ گرم
رب انار    ۴ قاشق غذاخوری
پیاز    ۲ عدد
شکر    ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه    به مقدار کافی
زردچوبه و روغن    به مقدار کافی

خورش فسنجان

بیشتر بخوانید : طرز تهیه فسنجان با مرغ خیلی فوری و خیلی خوشمزه


طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی 


ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در مقدار کمی روغن و زردچوبه تفت بدهید. سپس گردو را اضافه کنید و به مدت دو تا سه دقیقه آن را تفت بدهید توجه داشته باشید گردو خیلی زود می سوزد بنابراین بیشتر از سه دقیقه آن هم روی شعله کم آن را تفت ندهید. در ادامه گوشت را اضافه کنید و تفت دهید در حدی که رنگش سفید شود. حالا آب را اضافه کنید شعله را کم کنید و با حوصله منتظر پختن مواد بشوید توجه داشته باشید که  آب مواد کم نشود و ته نگیرد. معمولا بین دو تا دونیم ساعت زمان نیاز است تا گوشت و گردو بپزد. وقتی گوشت پخت و گردو هم به روغن افتاد نوبت اضافه کردن نمک و فلفل و رب انار است. یک ربع زمان نیاز است که رب انار رنگ طبیعی خود را در خورش به دست بیاورد. با توجه به اینکه دوست دارید  خورش شما ملس ، ترش یا شیرین شود می توانید بر اساس ذائقه به خورش شکر هم اضافه کنید. 
در آخر چند قالب یخ داخل خورش بی اندازید و شعله را خاموش کنید تا روغن گردو رو بیاید و غذا زیباتر و خوشمزه تر شود. 


نکته


می توانید از گردو چرخ کرده و بادام زمینی چرخ کرده به صورت همزمان استفاده کنید تا صرفه اقتصادی برایتان داشته باشد. 
می توانید به جای گوشت گوسفند از مرغ هم استفاده کنید. برای اینکار مرغ را تفت بدهید اما بعد از اینکه گردو و پیاز جوشید و در حال روغن انداختن بود مرغ را اضافه کنید چون مرغ زود می پزد
برخی افراد از رب گوجه هم استفاده می کنند تا غذا خوشرنگ شود اما پیشنهاد ما این است که از ب آلوچه استفاده کنید تا هم خوش طعم و هم خوشرنگ شود. 
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.