2024/07/14
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۴ تير
چطور خورش قیمه مجلسی و نذری درست کنیم

چطور خورش قیمه مجلسی و نذری درست کنیم

طرز تهیه قیمه مجلسی و نذری را اینجا بخوانید

جامعه پویا -خورش قیمه یک غذای سنتی واصیل ایرانی است. خورش قیمه نذری االبته دستور پخت ویژه ای دارد. 


مواد لازم 

گوشت خورشتی    ۳۰۰ گرم
لپه    ۱۵۰ گرم
پیاز    ۲ عدد متوسط
سیب زمینی    ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی    ۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی    ۴ عدد
زردچوبه و روغن    به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه    به اندازه کافی
زعفران دم کرده    ۱ قاشق غذاخوری

قیمه

طرز تهیه


ابتدا پیاز را نگینی کرده و سرخ کنید. سپس گوشت را داخل آن بریزید وتفت دهید به حدی که گوشت سفید شود در ادامه آب داخل آن بریزید ودرقابلمه را ببندید و صبر کنید تا گوشت بپزد حالا لپه را همراه کمی روغن ورب تفت بدهید و به گوشت اضافه کنید. سپس لیمو امانی ، زرد چوبه و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا خورش بپذرد و جا بیفتد. 
وقتی که خورش به خوبی پخت حالا زعفران دم شد را به آن اضافه کنید. 
زیر خورش را خاموش کنید و چند تکه چوب دارچین و یک قاشق گلاب  و فلفل به آن اضافه کنید. 
دراین مدت سیب زمینی ها را سرخ کرده وبه خورش اضافه کنید .
خورش شما آماده است نوش جان کنید. 


نکته


اضافه کردن دارچین و گلاب اختیاری است. اگر اضافه کنید طعم بی نظیری به غذا می دهد.
لپه را حتما تفت بدهید که حین پخت وا نرود
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.