جامعه پویا -خورش قیمه یک غذای سنتی واصیل ایرانی است. خورش قیمه نذری االبته دستور پخت ویژه ای دارد.
مواد لازم
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
لپه ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی ۴ عدد
زردچوبه و روغن به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه
ابتدا پیاز را نگینی کرده و سرخ کنید. سپس گوشت را داخل آن بریزید وتفت دهید به حدی که گوشت سفید شود در ادامه آب داخل آن بریزید ودرقابلمه را ببندید و صبر کنید تا گوشت بپزد حالا لپه را همراه کمی روغن ورب تفت بدهید و به گوشت اضافه کنید. سپس لیمو امانی ، زرد چوبه و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا خورش بپذرد و جا بیفتد.
وقتی که خورش به خوبی پخت حالا زعفران دم شد را به آن اضافه کنید.
زیر خورش را خاموش کنید و چند تکه چوب دارچین و یک قاشق گلاب و فلفل به آن اضافه کنید.
دراین مدت سیب زمینی ها را سرخ کرده وبه خورش اضافه کنید .
خورش شما آماده است نوش جان کنید.
نکته
اضافه کردن دارچین و گلاب اختیاری است. اگر اضافه کنید طعم بی نظیری به غذا می دهد.
لپه را حتما تفت بدهید که حین پخت وا نرود