2024/04/29
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
راحت ترین روش درست کردن شیره توت سفید

راحت ترین روش درست کردن شیره توت سفید

روش راحت و فوری درست کردن شیره توت سفید

جامعه پویا -شیره توت سفید مقوی و مفید است. شیره گیری از توت البته به روش سنتی کمی سخت است اما شیوه راحتی هم برای آن وجود دارد.


طرز تهیه شیره با شربت توت سفید فوری و خوشمزه 


توت را در قابلمه بریزید به ازای هر یک کیلو توت یک لیتر هم آب بریزید، صبر کنید تا بجوشد، هنگام جوشیدن کف روی آن را بردارید. حدود یک ساعت زمان دهید تا توت ها خوب بپزند. شعله را خاموش کرده و بگذارید از حرارت بیفتد. حالا به کمک مخلوط کن یا گوشت کوب برقی یا دستی توت ها را له و پوره کنید. یک ساعت زمان بدهید تا شیر خودش را پیدا کند.
حالا شیره توت آماده است نوش جان کنید. اگر می خواهید دانه ای هم در آن نباشد ، شیره را از یک  تنظیف رد کنید. 

شیره توت سفید


طرز تهیه شیره توت به روش سنتی


تولید شیره از توت خشک و یا میوه تازه آن اتفاق می افتد و تمرکز نوشتار حاضر، بر روی میوه تازه توت سفید است. اکنون بیان می داریم که چگونه در خانه خود، این محصول را می توان تهیه نمود.

توت های شیرین و آبدار را باید برای این منظور انتخاب کرد.
پس از تمیز کردن، آنها را داخل ظرفی ریخته و روی شعله می گذارند.
اگر حجم ظرف از مقدار توت ها کمی بیشتر باشد کافی است. پس بهتر است از قبلمه بزرگ استفاده کنید تا تا کار پختن و له‌کردن توت‌ها راحت‌تر شود .
همزمان با ریختن این میوه ها داخل قابلمه، دیگ و یا هر وسیله دیگری، کمی آب هم اضافه می شود تا در اثر حرارت، توت ها ته نگیرند.
له شدن میوه توت، خیلی سریع اتفاق می افتد و با کفگیر هم می توان باعث تسریع روند آن شد. توجه کنید که هیچ چیز دیگری را نباید اضافه کرد.
افزودن شکر، نبات یا سایر خوراکی های مشابه فقط باعث کاهش کیفیت حقیقی شده و حتی خواص این شیره را برای افراد دیابتی و غیره، از بین می برد. چه بسا در مواردی زندگی آنان را نیز به خطر اندازد!
هنگامیکه از پس داده شدن شهد، کاملا مطمئن شده و له شدن میوه، تا آخرش انجام می گردد، نوبت جداسازی پوره ها فرا می رسد و باید آنها را از یک توری گذراند.


اجازه دهید که شهد به خوبی جدا شود و برای این کار حتما از عمل فشردن هم کمک بگیرید.
در مرحله اول، داشتن توری ساده کفایت می کند اما اگر دوست دارید شیره توت سفید شما بسیار خوشرنگ تر شود، لازم است که این مرحله را به دفعات و با کمک گرفتن از پنبه تمیز، انجام دهید.
این اقدام معمولا در حالت کلی بدون استفاده از پنبه انجام می شود زیرا زحمت بسیار زیادی دارد و استفاده از پارچه نخی تمیز که شهد بتواند از آن عبور کند، کافی خواهد بود.


حال اگر بخواهید از پنبه نیز استفاده کنید، بدین گونه است که باید بر روی یک پارچه نخی مشابه، لایه هایی از آن را در جهات مختلف قرار دهید.
هر اندازه این مرحله تکرار شود، جرم های بیشتری از شهد گرفته خواهد شد و حتی خارهای توت سفید نیز که باعث تیرگی آن می گردند، بدین شیوه از آن جدا گشته و کیفیت به خصوص در رنگ، بالا می رود. با این وجود انجام آن برای دفعات اول تهیه شیره، توصیه نمی شود ضمن اینکه اعمال نکردن چنین روندی منجر به تولید شیره ای می گردد که همان خواص مشابه را دارد فقط تیره تر است.


سرانجام لازم است که دوباره عمل جوشاندن شهد را تا به قوام رسیدن آن، با دقت پشت سر گذاشت و پس از غلظت یافتن، شعله را خاموش کرد.
حال شیره توت سفید آماده شده است و در نهایت پس از سرد شدن می توان آن را داخل ظرف های در بسته شیشه ای یا پلاستیکی قرار داد.
شیره توت آماده را داخل بطری شیشه‌ای خشک و تمیز ریخته و آن را داخل یخچال نگه‌داری کنید.
طرز تهیه شیره توت سفید به راحت ترین شکل در منزل
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.