2024/05/06
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
طرز تهیه مرغ زعفرانی مجلسی و رستورانی

طرز تهیه مرغ زعفرانی مجلسی و رستورانی

طرز تهیه مرغ زعفرانی بدون رب را اینجا بخوانید

جامعه پویا -مرغ زعفرانی یک غذای مطلب و و بسیار مجلسی و زیباست که می توانید رد مهمانی ها از آن استفاده کنید. 
 مرغ شکم پر و مرغ دودی را تا به حال به شما آموزش دادیم برای اینکه یک مرغ زعفرانی عالی درست کنید دستور پخت ویژه را برای شما در نظر گرفتیم.

مواد لازم برای تهیه مرغ زعفرانی


ران و سینه مرغ    ۴ تکه
سرکه سفید    ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده    ½ فنجان
پیاز    ۱ عدد بزرگ
هویج    ۱ عدد
فلفل دلمه ای    ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه    به مقدار کافی

مرغ زعفرانی


طرز تهیه مرغ زعفرانی


مرغ زعفرانی غذایی است که باید با کمی حوصله پخته شود. بنابراین ابتدا مرغ ها را تمیز بشویید و با زعفران و نمک و سرکه مزه دار کنید. بعد در یخچال قرار دهید و بین 5 تا 8 ساعت در همان حالت رها کنید. 
بعد از چند ساعت مرغ را با روغن بسیار کم در تابه تفت می دهیم و صبر می کنیم تا کمی طلایی شود. حالا کف تابه پیاز نگینی، هویج، فلفل دلمه ای را می چینیم و سپس مرغ ها را روی آن قرار می دهیم. به مقدار نصف لیوان آب اضافه می کنیم شعله را کم کرده و در تابه را می گذاریم. 
بهتر است یک دمکنی هم روی آن قرار دهید. توجه داشته باشید آب مرغ تمام نشود. غذا را روی اجاق رها می کنیم تا با آب مواد بپزید. وقتی که مرغ ها تقریبا پخت به آن نمک و مابقی زعفران را اضافه می کنیم و دوباره با دمکنی در آن را می بندیم. 


مرغ که پخت شعله را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا از حرارت بیفتد. 
حالا مرغ زعفرانی شما آماده است و می توانید با زرشک پلو سرو کرده و نوش جان کنید. 

نکته

بهتر است مرغ را پر آب نکنید و صبور باشید تا مرغ با آب کم و در صورت ممکن با آب مواد بپزید چون طعم بهتری پیدا می کند.

این مرغ را با سیب زمینی سرخ شده هم می توانید سرو کنید.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.