2024/05/02
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
راههای نگهداری از شیرینی برای طولانی مدت

راههای نگهداری از شیرینی برای طولانی مدت

اگر مقدار زیادی شیرینی دارید اینطوری از آن نگهداری کنید

جامعه پویا -یکی از دلایل محبوبیت شیرینی خشک، ماندگاری بالای آن‌ است. برخلاف شیرینی‌های تر، این نوع از شیرینی‌ها را می‌توان تا چند هفته نگهداری کرد؛ البته هرقدر در نگهداری شیرینی خشک دقت بیشتری داشته باشید، بافت و طعم آن بهتر باقی می‌ماند. چند نکته مهم در این زمینه را مرور کنیم:


نگهداری در ظروف در‌دار


 در صورتی که شیرینی خشک را بلافاصله بعد از رسیدن به منزل در این ظرف‌ها قرار دهید، طول عمر آن بیشتر می شود و مدت زمان طولانی‌تری تازه می‌ماند. بعضی از این ظرف‌ها در فریزر هم قابل نگهداری هستند که با قرار دادن شیرینی در آن‌ها و نگهداری در فریزر، هر زمان که مایل باشید به شیرینی‌های خود دسترسی خواهید داشت.

شیرینی تازه


نگهداری در جای خنک


 بهترین محل نگهداری شیرینی خشک، یخچال است اما در صورتی که قصد مصرف شیرینی در مدت زمان کوتاهی را دارید، بهتر است آن را در کابینتی خنک، تاریک و دور از نور خورشید و گرمای گاز قرار دهید تا بافت شیرینی تازه بماند و ترکیبات آن خراب یا فاسد نشود. اگر شیرینی را داخل یخچال گذاشتید هم دقت کنید در جعبه به اصطلاح کیپ باشد.


قرار دادن کاغذ روغنی بین شیرینی‌ها


 دیگر ترفندی که به تازه ماندن شیرینی‌های خشک کمک می‌کند، قرار دادن کاغذ روغنی بین هر ردیف از شیرینی‌هاست. این ترفند به ویژه برای شیرینی‌های تزیین شده کاربرد زیادی دارد، زیرا مانع چسبیدن تزیینات شیرینی‌ها به هم می شود و علاوه بر حفظ تازگی، ظاهر آن‌ها را هم حفظ می‌کند.


 قرار دادن نان در ظرف شیرینی


 قرار دادن یک تکه نان تُست در ظرف شیرینی‌های خشک، تاثیر زیادی در حفظ تازگی آن‌ها دارد. نان تست رطوبت شیرینی‌ها را حفظ و از خشک و شکننده شدن آن‌ها جلوگیری می‌کند. این ترفند به ویژه برای کوکی‌ها که به دلیل داشتن کره زودتر از دیگر شیرینی‌ها خشک می‌شوند، کاربرد بیشتری دارد.


 قرار دادن کرفس در ظرف شیرینی


 یک ساقه کرفس هم کاربردی مشابه نان تست دارد و با تامین رطوبت شیرینی‌ها، باعث حفظ تازگی آن‌ها می‌شود. البته استفاده طولانی‌مدت این سبزی در ظرف شیرینی باعث طعم‌دار شدن شیرینی‌ها می‌شود.


 قرار دادن جعبه داخل نایلون


قرار دادن جعبه شیرینی‌های خشک داخل نایلون دیگر اقدامی است که به تازه نگه داشتن آن‌ها کمک می‌کند. نایلون باید بزرگ‌تر از اندازه جعبه باشد تا مانع نفوذ و ورود هوا به جعبه شود و از سفت شدن شیرینی‌ها جلوگیری کند.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.